Data publicării:

Serena Williams a devenit mamă pentru a doua oară. Soțul fostei tenismene a publicat primele imagini cu bebelușul / Foto

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Instagram/alexisohanian
Sursă foto: Instagram/alexisohanian
Serena Williams, în vârstă de 41 de ani, câştigătoare a 23 de turnee de Grand Slam, a devenit mamă pentru a doua oară. Fosta jucătoare de tenis a născut o fetiţă, care a primit numele Adira River Ohanian.

Serena Williams și soțul ei, Alexis Ohanian au împărtășit bucuria pe care o trăiesc cu fanii săi pe rețelele de socializare. Sportiva a distribuit pe TikTok un videoclip emoționant în care apare apare alături de soțul și fiica ei Olympia, dar și de cel mai mic membru al familiei, Adira River Ohanian.

@serena

Welcome my beautiful angel

♬ original sound - Serenawilliams

"Bun venit, îngerul meu frumos", a scris Williams la descrierea videoclipului postat pe TikTok.

Numele Adira înseamnă, în limba ebraică, „puternic”, „nobil”, „maiestuos”, scrie Daily Mail.

„Bine ai venit, Adira River Ohanian”, a anunțat soţul Serenei, Alexis Ohanian, într-o postare pe pagina sa oficială de X, fostul Twitter, în care a atașat mai multe fotografii cu bebelușul.

 

 

„Sunt recunoscător să anunț că locuința noastră este plină de iubire: o fetiță nou-născută fericită și sănătoasă și o mamă fericită și sănătoasă”, a scris Alexis Ohanian.

Jucătoarea de tenis și soțul ei s-au întâlnit pentru prima la un hotel din Roma, în mai 2015. Cei doi s-au logodit în decembrie 2016 și au devenit părinți pentru prima dată în septembrie 2016.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel