Șerban Nicolae, ”incident” înainte să ajungă la Antena 3. „Mai aveam un pic și spuneați noapte bună”
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
„Punctul de întâlnire”, Antena 3
„Punctul de întâlnire”, Antena 3
Șerban Nicolae, senator PSD, a întârziat, luni seară, în emisiunea lui Radu Tudor de la Antena 3.

„Îi spun bună seara și lui Șerban Nicolae, o victimă a traficului din București", a spus Radu Tudor după ce a ajuns senatorul PSD în platoul Antena 3. „Mai aveam un pic și spuneați noapte bună direct", a replicat Șerban Nicolae.

„Batjocură de care știți foarte bine. Se lucrează la o extindere de la două la patru benzi. Nu s-a avansat, bineînțeles. Pentru că la noi primăvara plouă și nu poți lucra, iarna nu se lucrează pentru că e foarte frig, vara e foarte cald. Cred că suntem singura țară din lume unde trebuie să meargă ministrul Transporturilor pe șantier ca să se miște ceva", a mai spus Șerban Nicolae.

„Mi-ați adus aminte în revolta noastră zilnică de la Antena 3, Punctul de întâlnire, în legătură cu mizeria care predomină în București: am trecut pe lângă șantierul de care spuneți. (...) Știți ce era la 28 de grade, sâmbătă? Șantierul pustiu. Dacă acum la 28 de grade, când e o toamnă caldă, frumoasă, nu muncesc ca să termine proiectul, în octombrie când vor veni ploile... E dureros", a mai spus Radu Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel