Șerban Nicolae: CEX trebuie să fie făcut cât mai repede. Analiză cât mai dură
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Șerban Nicolae
Șerban Nicolae
Șerban Nicolae susține că analiza înfrângerii la alegerile europarlamentare trebuie să fie făcută cât mai rapid și cât mai dur în ședința CEX.

Nu discut în termeni de trădare. Ar însemna să vorbim de colegi care trădează. Există rezultate chiar foarte mari între județe, însă astea nu înseamnă că au la bază trădarea. Mai mult decât atât, dacă au identificat un singur motiv, antipatia față de Liviu Dragnea. Sunt convins că cei care au votat masiv alte partide decât PSD, sunt convinși că vor avea în Parlamentul European oameni care îl urăsc pe Dragnea și să fie sănătoși. Nu poți să reduci acest criteriu când vorbești despre județe cu 40% și județe cu 80%.

Trebuie să păstrăm unitatea partidului. Am trecut prin momente grele. 

Analiza trebuie făcută cât mai rapid și cât mai chirurgical, de multe ori noi am dat impresia că problemele importante le-am amânat. CEx trebuie să fie făcut cât mai repede, însă nu înseamnă îl facem pe grabă. Analiza trebuie să fie cât mai dură și aproape de adevăr, altfel o să dăm impresia că ascundem sub preș anumite lucruri.

Uitați-vă la scorul scos de Pro România, acolo este electorat PSD. În sondaje de opinie Pro România părea un partid de 10%. Acum vedem că se situează la scorul lui Băsescu", a declarat Șerban Nicolae, prezent prin legătură telefonică, la România TV.

Vezi și: Șerban Nicolae: Îmi asum cu toată responsabilitatea! Paraziți în campanie...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel