Septembrie aduce vești interesante pentru zodii. Vezi ce-ți recomandă astrologul Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu horoscopul lunii septembrie. Să vedem ce anume le pregătesc astrele tuturor zodiilor și cum anume putem atrage câștigul de partea noastră prin influența lor.

Vine toamna, bine-mi pare! Știu că această frază era folosită pentru vară, dar la cum arată calendarul evenimentelor astrologice ale lunii septembrie, este cazul să facem o schimbare. Majoritatea va simți nevoia să se mai retragă, să își facă socotelile, să își găsească balanța între carieră și viață personală. Nu va fi deloc ușor, mai ales din cauza tranzitului lui Marte în Gemeni, care vrea să ne ocupăm de toate în același timp. Dar până la urmă, orice pas înainte va schimba norocul în viața noastră. În ciuda haosului provocat! Vă încurajez să nu vă lăsați vrăjiți de reîntâlnirile cu persoanele din trecutul vostru, personal sau profesional, cauzate de Mercur retrograd. Nu reapar cu un scop anume, ci pentru a vă da seama de progresul din ultima perioadă. În rest, ca sfat general pentru septembrie, putem folosi următorul vers renumit: „Work, work, work, work, work, work”, spune astrologul Daniela Simulescu pentru ASTROSENS

Horoscop BERBEC septembrie 2022

Septembrie s-ar putea să vină la tine cu multă epuizare, cu cheltuieli pe nimicuri, o să te trezești la finalul lunii că ai avut bani, dar nu știi pe ce s-au dus, așa că mai multă concentrare acolo nu ți-ar strica. Ai șansa să te perfecționezi în această lună, să vezi ce anume ți se potrivește în zona lucrului tău și să vezi cât de rapid poți face ce ai de făcut. 

Horoscop TAUR septembrie 2022

În luna septembrie aspectul tău fizic, hainele, felul în care te prezinți vor juca un rol destul de important, așa că ai grijă de tine în primul rând și abia apoi gândește-te la ceilalți. Chiar dacă ești un semn dominat de pragmatism și cheltuieli chibzuite, îndrăznește în luna septembrie să dai bani pentru propria ta persoană. 

Horoscop GEMENI septembrie 2022

Vă place să dați oridine, vă place să spuneți altora ce să facă, nu prea aveți răbdare și simțiți că doar viziunea voastră e cea corectă, atât la serviciu cât și acasă. Cu atât de multă activitate în casa a 4-a, în septembrie chestiunile familiale vă scot din sărite. Cu cât vă stresați mai tare să fie bine pentru toată lumea, cu atât mai puțin vă iese. 

Horoscop RAC septembrie 2022

Astrologul Daniela Simulescu vă transmite că septembrie, însă, este o lună excelentă pentru a învăța, pentru a vă pregăti în anumite domenii. S-ar putea să luați decizii neașteptate cu privire la educația voastră. În ceea ce privește zona profesională, puteți să vă dați demisia, să găsiți un alt loc de muncă. E mai bine să faceți asta decât să rămâneți în postura de victimă. 

apar interacțiuni cu multe persoane, participi la discuții și chiar se recomandă să fii cât mai încrezător, cât mai vizibil. Să vii cu idei astfel încât să te vinzi cât mai bine. Este extrem de important ca cei din jurul tău să audă că ai lucruri interesante de zis, că ești implicat. Vino mereu cu ceva nou și îmbunătățește permanent ceea ce oferi. 

Horoscop FECIOARĂ septembrie 2022 

Nu stați pe loc, faceți-vă glasul auzit. E momentul ca oamenii să vă audă, să știe la ce anume să se aștepte de la voi, să știe exact de ce sunteți în stare. Septembrie, practic, este despre voi, deci străluciți! Aveți o bună parte din lună în semnul vostru. 

Citește continuarea pe ASTROSENS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel