Sepsi - Dinamo, violențe: ”Sunt în România și ar trebui să aibă mai mult respect”
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Foștii dinamoviști Ianis Zicu și Mihai Teja le iau apărarea "câinilor" după incidentele din finalul meciului de la Sfântu Gheorghe, 2-0 pentru Sepsi.

Conform spuselor lui Ionel Dănciulescu, un fan al lui Sepsi a fluturat un steag în fața suporterilor dinamoviști, iar aceștia din urmă au escaladat gardul și de aici s-a pornit scandalul. 

"Cei de la Sepsi sunt în România și ar trebui să aibă mai mult respect. Trebuia să se ducă cu steagul lui Tandia, care a dat două goluri, nu cu cel al Ungariei", a declarat Zicu la Digi Sport, potrivit GSP.

"A fost un gest provocator, ironic. Nu e normal. Cei de la Dinamo au fost iritați după ce s-a fluturat steagul Ungariei"

Amintim că, incidentele au escaladat rapid, iar directorul general al clubului, Ionel Dănciulescu, s-a implicat personal pentru a aplana conflictul, dar a devenit victima forțelor de ordine. Vizibil afectat, Dănciulescu a fost purtat pe brațe de alți oficiali.

Partida a fost întreruptă minute bune, timp în care forțele de ordine au evacuat suporterii vinovați. Între timp, cei 5.000 de fani covăsneni strigau celebrul: "Ria, Ria, Ungaria"!, mai scrie sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel