Atac dur din partea PNL: USD, o chinezărie politică
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
1350661275baloane,pnl_MR
1350661275baloane,pnl_MR

Doi senatorii PNL au spus că PSD îi forţează pe liberali să părăsească USL, o "alianţă confiscată de Ponta", ei susținând că social-democraţii au creat USD ca "o chinezărie politică, un plagiat ca şi Abidas şi Mike", prin care vor să inducă în eroare electoratul, informează Senatorii PNL de Bihor Valeriu Boeriu şi Cristian Bodea au afirmat că USD a fost gândită ca "un plagiat ieftin", prin care să poată fi păcălite "babele de la ţară".

"Modul în care strategii PSD au gândit această chinezărie, acest plagiat ieftin, îmi ridică semne de întrebare. Să crezi că vei câştiga alegerile făcând ce fac chinezii cu Abidas şi Mike e jenant. Prin asta vor să păcălească probabil babele de la ţară. Această mutare cu USD este încă un pas pentru a forţa ruperea USL, este o mitocănie pe faţă, vor să sufle sigla USL şi nici nu le e ruşine de asta", a spus Bodea, conform sursei citate.

Aceștia au mai zis că PNL a fost prea răbdător în relaţie cu PSD şi că ar fi timpul ca liberalii să treacă în opoziţie.

Pe marginea acestor afirmații, analistul Bogdan Chirieac a spus la Romania TV: "Mai poate fi posibilă o colaborare viitoare între PSD și PNL? Omenește vorbind... L-au atacat pe Victor Ponta cu plagiatul și este abia începutul, nu este campania campanie. Nu poți să insulți în felul acesta, după care să colaborezi și să lupți pentru a învinge la alegeri".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel