Senator PSD, atac la Florin Cîţu: Un singur sfat, mai treci prin piaţă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Florin Cîțu FOTO AGERPRES
Florin Cîțu FOTO AGERPRES
Un senator PSD îl critică pe Florin Cîţu pentru modul în care administrează finanţele României şi îi spune acestuia să treacă prin pieţe, pentru a vedea problemele financiare cu care se confruntă românii. 

“Cîțule, prin piață când mai treci?

Evident că Florin Cîțu trăiește intr-o altă Românie, dintr-o altă lume. În lumea lui "fantastică" totul este atât de bine, economia este intr-un "galop de sănătate", românii nu sunt afectați de șomaj, cifra de afaceri a IMM-urilor "crește văzând cu ochii".

Cîțule, trezește-te!

Îti dau un sfat simplu: mergi la piață, uita-te la prețuri și ai curajul să vorbești cu oamenii.

Atunci vei afla că puterea de cumpărare a crescut în timpul guvernării PSD și că astăzi este cumplit de greu. Că românii și-au terminat resursele în timpul stării de urgență, când au fost forțați să rămână în casă și că astăzi nu le mai pasă de boli pentru că trebuie să-și câștige traiul.

Poate așa ai să afli și tu că s-au scumpit fructele cu 25,88%, carnea de porc cu 4,31%, legumele cu 6,88%, făina cu 6,59%, adică alimentele de bază de care avem nevoie in fiecare zi. Cifrele statistice nu țin de foame, așa că respectă legea: dublează alocațiile și mărește pensiile.

Ocupă-te de Planul de relansare economică cu care tot amăgești mediul de afaceri și lasă propaganda ieftină. Responsabilitatea pentru distrugerea economiei îți aparține in totalitate, ai alocat cel mai mic procent din PIB pentru sprijinirea ei.

Dacă nu poți, pleacă”, a transmis senatorul Radu Oprea, conform unei postări pe pagina de Facebook a PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel