Semnare protocol de colaborare între Asociația Timișoara 2021 și broadcaster-ul oficial
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Sursă:www.romania.travel
Sursă:www.romania.travel
Joi, 30 ianuarie 2020, va avea loc semnarea protocolului de colaborare între Asociația Timișoara 2021 și Societatea Română de Televiziune, în calitate de broadcaster oficial și partener media principal pentru promovarea proiectelor și manifestărilor din programul cultural în 2020 - 2021.

CE:  Va avea loc semnarea protocolului de colaborare cu Societatea Română de Televiziune, în calitate de broadcaster oficial și partener media principal pentru promovarea proiectelor și manifestărilor din programul cultural în 2020 - 2021.

CINE:  Vor participa conducerea Asociației Timișoara 2021, director executiv Simona Neumann, conducerea SRTv - președinte director general Doina Gradea, precum și reprezentanții instituțiilor partenere, Ministerul Culturii, Consiliul Județean Timiș,  Primăria Municipiului Timișoara și invitații lor.

CÂND: joi, 30 ianuarie 2020, ora 11:00

UNDE:  Bastionul Terezia, Mansarda B2 a Muzeului Național al Banatului

DE CE: Vorbitorii vor prezenta obiectul parteneriatului și vor semna protocolul de colaborare între cele două instituții. 

CUM: Vor avea loc discursuri și o sesiune de întrebări și răspunsuri cu posibilitatea înregistrării audio, video și foto. Evenimentul va fi transmis în direct de TVR între orele 11:00-11:30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel