Semnal pentru Orban? Mircea Badea aminteşte momentul 2016: I s-a mai întâmplat o dată...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Mircea Badea a amintit de momentul 2016, când Ludovic Orban şi-a retras candidatura la Primăria Capitalei, ca urmare a unei anchete DNA.

"În cazul în care s-a decis că domnul Ludovic Orban trebuie să plece, iar el nu se prinde că trebuie să plece... lui i s-a mai întâmplat o dată, când nu se prindea că nu trebuie să candideze la Primăria Capitalei. Şi a venit un procuror independent - desigur, cum sunt toţi procurorii din România, independenţi – şi i-a făcut un dosar penal la mişto şi nu a mai candidat. După care şi-a pus o căciulă şi sărea prin piaţă, dacă mai ţineţi minte", a spus Mircea Badea.

Ce declara, în 2016, Ludovic Orban, după ce a aflat de ancheta DNA

Nu pot să mă prezint în faţa cetăţenilor să le cer votul cât timp sunt într-o anchetă penală. Îmi retrag candidatura pentru că nu pot să periclitez şansele PNL de a câştiga Primăria Capitalei. Nu am dezamăgit deocamdată pe nimeni. În 25 de ani nu am fost niciodată bănuit de fapte de corupţie. Când am venit la DNA nu ştiam toate aceste detalii. PNL va decide pe cine va susţine de acum. (...) Sunt afectat sufleteşte, mă simt într-un fel nedreptăţit, dar nu pun în niciun fel la îndoială activitatea DNA în acest caz, spunea, la momentul respectiv, Ludovic Orban. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel