Semifinală iUmor. Delia, Bendeac și Cheloo aleg un concurent care va merge direct în finală
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Sezonul 11 iUmor se apropie de final.

Sezonul 11 iUmor se apropie de sfârșit, dar nu înainte ca duminică, de la 20:00, la Antena 1 încă un concurent să primească șansa de a merge în marea finală!

Pe parcursul audițiilor, un concurent din fiecare ediție care a primit cele mai multe voturi din partea celor de acasă, prin intermediul aplicației Antena 1, a fost trimis direct în finală. Celor 11 finaliști li se va adăuga duminica aceasta un semifinalist, care va primi o a doua șansă. Astfel, după fiecare reprezentație, concurentul care va primi toate voturile juraților va fi un pas mai aproape de finală. La încheierea ediției, jurații sunt cei care vor alege dintre concurenții care au primit trei voturi de ”DA” pentru a merge în ultima etapă! Semifinaliștii din cel de-al unsprezecelea sezon sunt: Ioan Strâmbeanu, Robert Pavicsits, Gigel Frone, Oana Moșteanu, Teodor Stroe, Valeria Jalenco, Octavian Vianu și Abel Megyes.

Ce numere au pregătit aceștia pentru a-i convinge pe jurați că merită un loc în finală cei de acasă pot afla în duminică seară, de la ora 20:00, la Antena 1, în semifinala sezonului 11 iUmor.  În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Titi Tiriboi, zis Puiu, un impresar de vedete în vârstă de 74 de ani. Serialul iMai Mult Umor, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antenaplay.ro.

X Factor, eliminări 17 decembrie

Pentru prima dată în istoria X Factor România, etapa Battle-urilor îi va aduce față în față pe semifinaliștii fiecărei echipe într-un duet demn de toate aplauzele. ”Cel mai bun antrenament pentru finală este duetul!”, a spus Dani Oțil.

Sfârșitul acestei seri va dezvălui cei patru concurenți cu care Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor merge în marea finală a sezonului 10 X Factor. De departe, momentele mult așteptate ale serii vor fi duetele pe care concurenții fiecărei grupe le vor susține în încercarea de a demonstra că sunt demni pentru duetul marii finale X Factor. ”E o probă nouă acest duet. Nu e ușor!”, a dezvăluit Ștefan Bănică.

Grupa băieților va fi reprezentată de Andrei Duțu și Ionuț Hanțig, iar alegerea pe care juratul Ștefan Bănică o va face va fi bazată pe rezistența concurenților la presiune: ”Am să merg mai departe cu cel care mă face să cred că poate rezista la presiunea a trei piese, la presiunea unui duet”. Loredana, mentora lui Nick Casciaro și a lui Stefan Doyle, a declarat: ”Am vrut să lucrez doar cu gândul că fiecare este un posibil finalist, și astfel mi-am pregătit elevii cu mare pasiune și cu dorința de a-i pune pe fiecare în lumina cea mai bună”. Delia se va prezenta în ultimul Battle cu Omajii și The Jazzy Jo Experience și a mărturisit: ”Stau foarte bine la categoria grupuri, mai bine ca niciodată. O să fie nebunie!”. ”Juratul trebuie să își asume omul cu care merge în finală”, a declarat și Florin Ristei.

Singurul sfat oferit de jurat Bryanei Holingher și  lui Betty Iordachescu, semifinalistele grupei, este: „Dați tot ce aveți mai bun, pentru că poate fi ultima șansă”. Telespectatorii vor afla în acestă seară, de la ora 20:30, la Antena 1, care sunt cei patru finaliști ai sezonului 10 X Factor România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel