Selly și zecile de mii de euro. Mircea Badea: Eu sunt pe locul 1, iar Elena Cristian, de pe locul 3, spune că n-am pus o întrebare bună?! Mi se pare că m-a atacat
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Elena Cristian și Mircea Badea
Elena Cristian și Mircea Badea
Comentariile despre Selly ale Elenei Cristian, analist DC Business, și Mircea Badea, realizator al emisiunii „În gura presei”, au fost cele mai citite știri de joi de pe DC News.

Articolul „Întrebarea lui Mircea Badea pentru Selly după ce a spus că între 10.000 - 20.000 euro cheltuiește pe lună” a fost pe locul 1 în topul celor mai citite știri de pe DC News, iar articolul „Elena Cristian (DC Business), rugăminte pentru Selly după ce acesta a zis că între 10.000 și 20.000 euro cheltuiește pe lună” a ajuns pe locul doi vineri dimineață, aseară fiind „doar” pe locul 3.

În timp ce Mircea Badea a întrebat ce mănâncă Selly astfel încât cheltuiește între 10.000 și 20.000 euro, Elena Cristian, analist DC Business, a întrebat care este rețeta succesului, de unde face Selly atâția bani.

Joi seară, în cadrul emisiunii „În gura presei”, când topul știrilor nu se actualizase, Elena Cristian fiind atunci pe locul 3, Mircea Badea a spus amuzat: „Așa știi că ai reușit în viață. Sunt primul în topul celor mai citite știre la DC News cu ce am zis despre Selly. Elena Cristian este pe locul 3. Haideți să vedem ce l-a rugat analistul DC Business. Să ne dea și nouă rețeta succesului, spune Elena Cristian. Asta este o chestie simplă!

Dar Elena Cristian spune că întrebarea nu este ce mănâncă. Băi, mi se pare că m-a atacat Elena Cristian. Cum adică întrebarea nu este ce mănâncă Selly?! Cum, mă? Am pus o întrebare proastă? Îmi spune Elena Cristian, de pe locul 3 în topul celor mai citite știri de pe DC News, mie, care sunt pe locul 1, că am pus o întrebare proastă?! Dar să răspuns eu la întrebarea Elenei Cristian: „din ce face bani Selly?” Din influencereală, doamnă!”

2. -imagine fara descriere- (top-dcnews_26752600.jpg)

VEZI ȘI: Elena Cristian (DC Business), rugăminte pentru Selly după ce acesta a zis că între 10.000 și 20.000 euro cheltuiește pe lună - https://www.dcnews.ro/elena-cristian-dc-business-rugaminte-pentru-selly-dupa-ce-acesta-a-zis-ca-intre-10-000-si-20-000-euro-cheltuieste-pe-luna_908075.html

VEZI ȘI: Întrebarea lui Mircea Badea pentru Selly după ce a spus că între 10.000 - 20.000 euro cheltuiește pe lună - https://www.dcnews.ro/intrebarea-lui-mircea-badea-pentru-selly-dupa-ce-a-spus-ca-intre-10-000-20-000-euro-cheltuieste-pe-luna_908068.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel