Selly, deghizat o perioadă în „salvatorul tinerilor”, și-a scos masca. O mare dezamăgire după butonul de „restart” al României
Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Publicat pe: 01 Martie 2021, 18:39
WhatsApp
Selly pozează în arestat, pe contul său de Instagram
Selly pozează în arestat, pe contul său de Instagram
Vloggerul român Andrei Șelaru, cunoscut în spațiul online drept „Selly”, a fost amendat pentru că a încălcat măsurile de restricție luate de autorități, după ce și-a serbat ziua de naștere cu bairam și manele.

În jurul perioadei în care a dat examenul de absolvire a liceului, tânărul de 20 de ani s-a bucurat de expunere la televizor, apărând în emisiuni de la Digi 24 și Antena 3. De ce? El era reprezentantul tinerilor din noua generație, oameni sătui de educația învechită care se predă în România. Chiar dacă era complet opus materiei cerute la bacalaureat, Selly a reușit să ia examenele cu brio și a ținut să se laude pe rețelele de socializare. L-am felicitat și i-am subliniat ușoara ipocrizie copilărească de care a dat dovadă.

Acum, după ce s-a mai luptat o perioadă cu sistemul nostru de învățământ și, în special, cu ministrul Educației de la acel moment, Monica Anisie, tânărul Selly o comite din nou. „Ca la 20 de ani”, Selly a găsit de cuviință că este potrivit să încalce dispozițiile legale și să petreacă cu Tzancă Uraganul și alte persoane, amendate ulterior cu 15.000 lei.

Puștiul și-a scos măștile, la propriu și la figurat

Pentru mine, Selly și-a dat din nou „masca” jos – atât pe cea de protecție, cât și pe cea pe care o poartă când pozează în salvatorul tinerilor români. Tot pentru mine, Selly este dezamăgirea care vine după ce speri că o nouă clasă politică va reuși să apese butonul de „restart” al României.

De-aici încotro, Selly?

Acest articol reprezintă o opinie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?