Urmărește emisiunea live
Selecţionerul Angliei regretă că nu a operat modificări în echipa pentru finala Cupei Mondiale
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Selecţionerul echipei de rugby a Angliei, australianul Eddie Jones, regretă că nu a introdus jucători proaspeţi în XV-le care a intrat pe teren în finala Cupei Mondiale din Japonia, pierdută în faţa Africii de Sud (12-32), relatează Reuters.

Jones a trimis în finală aceeaşi formulă de echipă care a învins Noua Zeelandă în semifinale, dar care din punct de vedere fizic nu s-a ridicat la nivelul Springboks în finală.

Dacă ar fi să fac un singur lucru diferit faţă de ce am făcut, cred că aş fi schimbat puţin echipa. Am schimbat echipa de la meci la meci şi din acest punct de vedere ar fi trebuit să împrospătez puţin echipa. Nu voi da nume, dar ar fi trebuit să operez nişte schimbări. Dar asta funcţionează când câştigi şi când câştigi ai toate răspunsurile, însă nu este acelaşi lucru când pierzi, a declarat Jones pentru Sky Sports.

Jones are contract cu federaţia engleză de rugby până în 2021, dar acesta va primi o prelungire de contract până la CM 2023 din Franţa.

Sâmbătă, Jones va conduce selecţionata Barbarians într-un meci cu Fiji pe stadionul Twickenham, dar a evitat să vorbească despre prelungirea contractului său: Sunt tot felul de poveşti în acest moment, că voi continua până în Franţa. Dar nu este decizia mea, antrenorii trebuie să performeze şi acesta este singurul lucru de care sunt îngrijorat. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel