Selecţionata Angliei va efectua anul viitor un "turneu istoric" în Japonia
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Federaţia engleză de rugby (RFU) a anunţat că XV-le Trandafirului, care participă în prezent la Cupa Mondială 2019, va reveni anul viitor în Japonia, cu ocazia unui "turneu istoric", în cadrul căruia va înfrunta reprezentativa ţării gazdă în două meciuri-test, informează L'Equipe.

"Echipa condusă de Eddie Jones va disputa o serie de meciuri-test istorice împotriva Brave Blossoms (supranumele selecţionatei Japoniei - n.red.) în Ţara Soarelui Răsare. Este o imensă oportunitate să vedeţi Anglia cu proprii voştri ochi, în special pentru suporterii care nu au avut această şansă la Cupa Mondială. Un turneu istoric pentru XV-le Trandafirului, care nu trebuie ratat", a precizat RFU, citată de site-ul englandtravel.com.

Până în prezent, Anglia şi Japonia s-au înfruntat de două ori, ambele meciuri fiind câştigate de rugbyştii englezi. Primul duel a avut loc la Sydney, cu ocazia Cupei Mondiale din 1987 (scor 60-7), iar cel de-al doilea anul trecut, pe stadionul Twickhenam din Londra (35-15).

Selecţionata Angliei va înfrunta reprezentativa Noii Zeelande, campioana mondială en titre, sâmbătă la Yokohama, în prima semifinală a Cupei Mondiale de rugby 2019.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel