Șefii DSVSA București s-ar fi bătut în toaleta instituției pentru că unul a intrat în camera cu dulciuri a celuilalt
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
 Șefii DSVSA București s-ar fi bătut în toaleta instituției pentru că unul a intrat în camera cu dulciuri a celuilalt / Foto: Pixabay
Șefii DSVSA București s-ar fi bătut în toaleta instituției pentru că unul a intrat în camera cu dulciuri a celuilalt / Foto: Pixabay
Șefii DSVSA București au ajuns la poliție după ce s-ar fi bătut în toaleta instituției.

UPDATE: 

PRO TV transmite că ANSVSA a recunoscut incidentul şi a anunţat declanşarea unei anchete interne, la finalul căreia vor fi luate măsuri legale.

Şi Poliţia Capitalei ar fi confirmat, printr-un comunicat de presă că, într-adevăr, la sediul DSVSA Bucureşti a avut loc un conflict între doi angajaţi.

Contactat de jurnaliști, directorul general al DSVSA Bucureşti a transmis că: „Este un incident minor, amplificat de persoane rău intenționate, despre care nu am nimic de comentat”.

Adjunctul a refuzat să comenteze situația și a intrat în concediu medical. Conflictul dintre cei doi ar fi unul mai vechi.

Știrea inițială: 

Scandal în sediul DSVSA București. Directorul instituției este acuzat de adjunctul său că l-ar fi bătut, transmite Pro Tv. Acesta susține că a fost agresat după ce a folosit toaleta destinată numai șefului. 

Directorul adjunct al DSVSA București ar fi sunat la numărul unic de urgență ca să reclame că a fost îmbrâncit și amenințat de directorul general al instituției, pentru că i-ar fi folosit baia, aflată în instituția publică, pe care doar el o utiliza. De cealaltă parte, directorul general spune că, de fapt, l-a prins pe subalternul său în timp ce umbla la camera sa cu dulciuri, aflată tot în sediul instituției. După apelul la 122, La sediul DSVSA au ajuns de urgență polițiștii Secției 13, iar cei doi bărbați ar fi fost conduși la audieri. 

Acum, cercetările sunt continuate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 pentru loviri și alte violențe, dar și pentru amenințare.

VEZI ȘI: De NECREZUT! De ce s-au strâns ZECI de șefi DSVSA în București. BLOCAJ timp de 70 de zile pentru că nu s-au înțeles ONLINE

Reglare de conturi în trafic. Și-au lăsat BMW-ul și au fugit. "Ați venit de la Brăila ca să băgați spaima în Iași!"

A fost bătaie și la Iași. Câțiva tineri ar fi fost opriți de mai mulți agresori. Ca să scape, aceștia și-au lăsat BMW-ul  cu portiera din dreapta deschisă și cu motorul pornit și au fugit. La fața locului au apărut și polițiștii. Totul s-ar fi întâmplat în cursul nopții de luni spre marți. În bolidul abandonat, oamenii legii au găsit și o sabie.

Abia după câteva ore la fața locului au apărut și rudele celor care au fugit. Acestea susțin că fiii lor sunt urmăriți de clanurile interlope, iar dacă nu ar fi fugit riscau să moară. Una dintre femei a declarat că agresorii ar fi din Brăila și bagă spaima în ieșeni.

„Dacă nu fugea, copilul meu era mort în săbii și cuțite! Vreau să se facă dreptate. Ce se întâmplă cu clanurile astea?!… Jan, Claudiu, Vandam, dacă nu mă țin de capul vostru să intrați la pușcărie. Ce aveți cu copiii mei, măi nenorociților? Ați venit de la Brăila ca să băgați spaima în Iași! O să mergeți la pușcărie”, a spus una dintre femeile prezente. Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel