Șef DIICOT: Unde s-a găsit ADN al Alexandrei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Alexandra
Alexandra
Procurorul-șef DIICOT, Felix Bănilă, a spus unde s-a găsit ADN-ul Alexandrei Măceșanu.

Procurorul-șef DIICOT, Felix Bănilă, a anunțat că ADN-ul Alexandrei Măceșanu a fost găsit atât în locuința lui Gheorghe Dincă, cât și în mașina acestuia, însă nu și pe fragmentele osoase găsite în cazanul din curte.

"S-a găsit ADN aparținând victimei, dar nu pe fragmentele osoase găsite în acel cazan. S-a stabilit cu siguranță, pe baza problelor ADN, prezența Alexandrei atât în locuință, cât și în mașina inculpatului", a declarat Felix Bănilă.

”Avem fragmente osoase ridicate. (...) Victima este un minor de 15 ani. Admițând că ar fi fost arsă în butoi metalic... Am fost și m-am edificat. Am constatat că nu este un butoi în adevăratul sens al cuvântului, ci este un arzător improvizat. Este vorba de un suport metalic confecționat artizanal, cel mai probabil de inculpat, pentru a arde diverse obiecte. Butoiul nu are capace la ambele capete ale cilindrului. El este așezat pe un chirostiu metalic și focul este dedesubt. Fucnționează ca o sobă improvizată", a explicat șeful DIICOT, Felix Bănilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel