Securitatea națională și mari proiecte de infrastructură militară în România | Cătălin Podaru, CEO Leviatan Design, la DefenseRomania
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 14 apr 2022, 23:04
WhatsApp
Cătălin Podaru, CEO al companiei Leviatan Desing, sursă foto: New Strategy Center @Facebook
Cătălin Podaru, CEO al companiei Leviatan Desing, sursă foto: New Strategy Center @Facebook
DefenseRomania vă invită să urmăriți vineri, 15 aprilie 2022, o nouă ediție a emisiunilor publicației noastre.

Va fi o emisiune specială care va fi difuzată începând cu ora 17:00 pe platforma DefenseRomania, dar și pe DC News.

Invitatul acestei ediții speciale va fi Cătălin Podaru, CEO al companiei Leviatan Desing, una din cele mai de succes companii private din industria de apărare din România. 

Directorul general al Leviatan Design va discuta la DefenseRomania despre ceea ce reprezintă infrastructura critică și impactul pe care îl are aceasta asupra securității naționale. Vor fi dezbătute și marile proiecte de construcție și infrastructură militară. 

Vom afla totodată și care sunt implicațiile infrastructurii militare în ceea ce privește securitatea națională, mai ales în contextul actual de la granița României, după invadarea neprovocată a Ucrainei de către Federația Rusă. 

Care sunt marile provocări ale companiilor care operează în zona de infrastructură critică va fi de asemenea un subiect abordat.

Nu în ultimul rând Cătălin Podaru, directorul Leviatan Design, va discuta la DefenseRomania și despre proiectele de infrastructură critică, explicând importanța acesteia pentru tehnica militară modernă, inclusiv infrastructura aeronautică din perspectiva programului F-16 Fighting Falcon.

Acestea, cât și multe alte subiecte vor fi discutate în emisiunea din data de 15 aprilie 2022, începând cu ora 17:00.

Emisiunea specială a DefenseRomania din 15 aprilie 2022, în care invitat va fi Cătălin Podaru, CEO Leviatan Design, poate fi urmărită începând cu ora 17:00, atât pe pagina de Facebook DefenseRomania, cât și pe www.DefenseRomania.ro și www.DCNews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?