Secretul optimismului lui Carlos Santana
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Chitaristul Carlos Santana are o reţetă simplă pentru optimism în viaţă: Nu se uită la televizor sau, dacă o face, se uită la numai la emisiuni sportive, relatează marţi dpa.

"Privitul la televizor este ca şi cum ai urmări nanosecunde de negativitate. Pare a fi o eternitate, ceea ce este o porcărie", a spus Santana, la Londra.

Artistul a declarat că îşi petrece timpul citind sau cântând la chitară. "Şi asta îmi dă o groază de energie, mă face să mă simt ca şi cum aş avea 17 ani, ori eu am....27", a glumit Santana.

Muzicianul american născut în Mexic a declarat că, după 50 de ani de la interpretarea sa legendară la Festivalul Woodstock care l-a făcut celebru, el este plictisit de politica Statelor Unite.

În schimb, a afirmat Santana, el se concentrează asupra muzicii "pentru a aduce unitate şi armonie şi pentru a scăpa de mai multe ziduri şi mai multă frică".

"Pentru că asta e tot ce contează", a declarat artistul în vârstă de 71 de ani, al cărui nou album, "Africa Speaks", va fi lansat pe 7 iunie.

Vezi și: Julian Assange prezintă "simptome de tortură psihologică", susţine un raportor al ONU

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel