Secretul din spatele celor mai tari trucuri de magie. Cum ai fost păcălit. Acum se știe!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: brightside.ro
Sursa foto: brightside.ro
Niciodată nu ai înţeles cum sunt posibile unele dintre cele mai cunoscute trucuri de magie. Acum, secretul a fost dezvăluit. Iată câteva dintre trucurilor magicienilor, explicate pas cu pas.

Tăierea persoanei cu un ferăstrău

Care este secretul? Nimic mai simplu!: Ce nu știi tu este că, în interiorul cutiei, nu se află o singură femeie asistentă, ci două, 

Bancnota ruptă

Secretul acestui truc, de a "rupe" o bancnotă, este reprezentat de un creion construit special. Creionul este tăiat în două bucăţi, pe diagonală, şi este unit la loc de doi magneţi puternici! Astfel, bancnotele sunt trecute cu uşurinţă printre cele două jumătăţi de magnet şi rămân intacte. 

Vezi și: Ce se întâmplă dacă pui pastă de dinți pe farurile mașinii. Trucul preferat al șoferilor

Levitaţia

Secretul acestui truc stă în suportul ascuns ingenios. Magicienii stau într-o poziţie ce camuflează perfect scheletul construcţiei, acesta fiind ascuns prin hainele lor. 

Trucul lui lui Michael Jackson de "anti-gravitaţie"

Miscările din videoclipul piesei "Smooth Criminal" erau extrem de greu de reprodus. De ce? Pentru că, de fapt, Michael Jackson purta niște pantofi speciali. Ei se fixau de un cui care ieșea din podea. Astfel, asrtistul își păstra întregul corp drept, în timp ce gleznele i se îndoiau la un unghi de 45 de grade. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel