Secretul celor mai delicioase şniţele de pui. Aşa îţi ies perfect
Vă prezentăm o reţetă simplă de şniţele de pui. Se fac foarte uşor şi sunt delicioase.
Ingrediente
Piept de pui
Sare
Piper
4 linguri de făină
3 ouă
Ulei
2 căţei de usturoi
Mod de preparare
Batem carnea de pui cu un ciocănel de lemn, pentru a fi mai fragedă. Într-un bol, spargem ouăle, adăugăm un praf de sare, piper şi usturoiul zdrobit. Se trece carnea de pui prin amestecul de ou şi prin făină, apoi se prăjeşte în ulei încins.
La final, scoateţi şniţelele pe un şerveţel. Acesta va absorbi uleiul, iar şniţelele voastre nu vor fi greţoase.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Medeea Marinescu își explică lipsa de reacție publică după ce Florin Piersic a fost internat de urgență
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- Tragedia din Vinerea Mare care a făcut înconjurul lumii. Peste 100 de români, majoritatea copii, au ars de vii în biserică
- Mircea Diaconu: E un fenomen, pe care nu-l sesizează aproape nimeni, care se petrece în România. Sunt vizați tinerii educați, IT-iștii, modernitatea țării
- BANCUL ZILEI: Ați greșit numărul!
- Vasile Bănescu explică: De ce slujba de Înviere nu are loc în biserică. Când începe și când se termină sfânta slujbă a Paștelui
- Miracolul Luminii Sfinte? Ce știm despre aprinderea ei: Un arab și un turc verifică înainte Sfântul Mormânt
- Mioara Roman îi trimite semne Oanei Roman, din lumea de dincolo, chiar în Săptămâna Mare / foto în articol
- Preotul Paul Iulius Negoiță, despre cea mai importantă tradiție de Înviere. Puțini mai respectă de Paște această regulă foarte veche, dar extrem de valoroasă