Secretarul general al PNL Olt, infectat cu COVID-19
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Secretarul general al filialei PNL OLT este printre persoanele infectate cu coronavirus în ultimele 24 de ore, alături de prefectul judeţului. 

Secretarul general al filialei PNL Olt, Ana Maria Ciauşu, precum şi şefa cancelariei prefectului judeţului Olt, Andreea Asan, şi un angajat al unei unităţi sanitare se numără printre cele nouă persoane din judeţul Olt testate pozitiv pentru COVID-19 în ultimele 24 de ore.

Atât Ana Maria Ciauşu cât şi Andreea Asan au confirmat marţi, pentru Agerpres, că au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus şi urmează recomandările medicilor. În judeţul Olt au fost raportate marţi 9 cazuri noi de COVID-19, iar numărul total al cazurilor, de la începutul pandemiei, a ajuns la 394.

Poliţişti, pompieri şi angajaţi de la ambulanţă, infectaţi

Printre cazurile înregistrate de la începutul lunii iulie sunt: 10 poliţişti, inclusiv şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi unul dintre adjuncţii săi, prefectul judeţului, patru pompieri, o grefieră, cadre medicale de la Ambulanţă, personal medical, un angajat al Direcţiei de Sănătate Publică, mai multe persoane angajate la companii de pe platforma industrială Slatina.

În contextul apariţiei de noi cazuri de COVID-19 în fiecare zi de la începutul lunii iulie, Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina este aproape de a atinge capacitatea maximă pentru cazurile confirmate de infectare cu noul coronavirus, potrivit managerului Cătălin Rotea. Managerul SJU Slatina a spus că unitatea are o capacitate de 80 de paturi pentru cazuri confirmate de COVID-19 şi 20 de paturi pentru cazuri suspecte de infectare cu noul coronavirus, iar în prezent sunt internaţi 76 de pacienţi confirmaţi cu COVID-19 şi 16 pacienţi suspecţi de această boală. Pacienţii cu COVID-19 mai pot fi trataţi în judeţul Olt la Spitalul Municipal Caracal, scrie Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel