Sebastian Metz, către Daniel Florea: Ceea ce faceți în Sectorul 5 merită toată susținerea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Sebastian Metz, președintele Camerei de Comerț romano-germane, a reiterat faptul că Germania este cel mai important partener economic al României și a lansat o invitație administrațiilor locale și oamenilor de afaceri.

Sebastian Metz a participat la seminarul organizat, vineri, de DC News, în care a prezentat realizările parteneriatului româno-german.

Ceea ce faceți în Sectorul 5 merită toată susținerea” a spus Metz către Daniel Florea, primarul Sectorului 5, unde a fost organizat seminarul.

”Trebuie să împărtățim cele mai bune practici în România. Avem nevoie ca și orașele mai mici să se dezvolte, pentru a reduce migrația către Europa de Vest. Avem nevoie de oameni, avem nevoie de români în România, o țară frumoasă unde merita să trăiești. Noi suntem foarte implicați în acest proiect făcut cu mult profesionalism, ca și multe alte proiecte. Prin urmare, vreau să vă lansez o invitație, atât oamenilor de afaceri, dar în special administrațiilor locale: Alăturați-vă și activităților noastre, alăturați-vă comunității noastre, din care face parte și Banca Mondială, pentru că noi vrem să schimbăm România și să o transformăm într-un loc în care merită să trăiești. Este o mare provocare și avem nevoie de întreaga susținere din partea tuturor”, a spus Sebastian Metz.

Mai multe informații în materialul video de mai jos:

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel