Urmărește emisiunea live
”E breaking news, avem documentele”. Mihai Gâdea: De mâine, Capitala intră în carantină
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Mihai Gâdea a anunțat că a obținut documentele cu privire la condițiile de intrare în carantină. 

”E breaking news, avem documentele” a anunțat Mihai Gâdea, care a arătat cum ar urma ca mâine să se decidă carantinarea Bucureștiului. ”Viața noastră va fi decisă pe factori de risc” a spus realizatorul TV. 

El a anunțat că se schimbă regulile de calcul cu privire la intrarea în carantină. Astfel, se intră în carantină de la o rată de infectare de 6 la mie plus 60 de puncte. Mihai Gâdea a spus că astăzi Bucureștiul se află la 80 de puncte. Comparativ, Timișoara s-ar fi aflat în 20 martie, la 77 de puncte, și s-a decis carantinarea acesteia. 

În baza documentelor prezentate, Mihai Gâdea a afirmat că ”de mâine, Capitala intră în carantină, ca să vă spun de la început”. Conform celor prezentate, se dau puncte anumitor indicatori, iar respectivele puncte nu ar trebui, cumulat, să depășească 60 de puncte. Dacă ar fi rata de peste 6 la mia de locuitori, dar și peste 60 de puncte, se ia în discuție carantinarea. Documentele prezentate de Mihai Gâdea arată că la nivelul Capitalei sunt 80 de puncte la factorii de risc. ”De mâine, Bucureștiul e în carantină” a subliniat Mihai Gâdea. 

Vezi în Galeria Foto cum s-a făcut calculul pentru București. 

Prin urmare, DSP propune anumite măsuri pentru București. Vezi aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel