Se întoarce Mercur Retrograd. Daniela Simulescu anunţă zodiile care vor simţi din plin
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Daniela Simulescu
Facebook Daniela Simulescu
Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS, anunţă revenirea lui Mercur Retrograd, dar şi zodiile care vor simţi din plin retrogradarea.

"Știi care este cea mai bună definiție a lui Mercur retrograd? Trecutul se actualizează. Ei, asta se va întâmpla în perioada 27 septembrie-18 octombrie, când Mercur va retrograda în semnul Balanței. Prezentul oricum se actualizează de la zi la zi (azi o rată de incidență, mâine alta și tot așa). Când va începe și Mercur să dea înapoi, să te ții.

Sfatul astrologului: fă-ți planuri pentru cel târziu mâine. Sau... nu-ți mai face deloc!

Dacă te știi cu marcaj de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, vei simți din plin această retrogradare, această actualizare a trecutului", a scris Daniela Simulescu pe Facebook.

Dezastru pentru o ZODIE la final de septembrie

„Luna Plină activează Casa 1 la voi, vorbim în primul rând de integritatea voastră, de oboseală, de stres. Observați cât de mult trageți de voi și împingeți limitele. Nu este bine, indiferent de vârsta pe care o aveți. Nu mai aveți timp de voi. Exagerarea nu este bună! Învățați să puneți limite! Aveți această tendință de a sta în situații toxice și doar situații grave vă scot de acolo. V-aș recomanda să aveți grijă la filmele văzute, cărțile citite, discuțiile cu oamenii din jurul vostru. (...) Nu aș insista atât de mult pe aceste subiecte, dacă Soarele nu ar intra în Casa 8, unde avem Mercur, avem Marte. Pierdeți energie, pierdeți resurse. Se duc dintr-o dată! Săptămâna aceasta, orice ați face, sunteți ciuruiți și aveți nevoie să puteți să funcționați. Nu trageți de voi mai mult decât este cazul! Citiți ceva care să vă ajute să vă simțiți bine. Nu căutați tot drame, nu căutați tot discuții toxice. În schimb, căutați speranța. S-ar putea să apară momente neprevăzute și să nu uitați că, până la final de an, e nevoie de vindecare și iertare. Acceptați-vă!”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, despre Pești și cei cu ascendent în această zodie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel