Se califică Rapid în cupele europene? Victor Angelescu, concluzii după cea mai clară victorie din istorie, 8-0 cu Gaz Metan
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
FOTO DC NEWS
FOTO DC NEWS
Victor Angelescu, patronul FC Rapid 1923, a tras primele concluzii după victoria cu 8-0 contra celor de la Gaz Metan Mediaş, cea mai clară din istoria clubului. 

„Știți că această victorie a venit în anumite circumstanțe. Normal că mă bucur foarte mult pentru victorie, pentru puncte. Dar, până la urmă, Gazul a jucat cu niște copii. Îmi pare rău și pentru ei, pentru că nu e plăcut să pierzi cu 8-0.

Dar, în același timp, vă dați seama că era normal ca jucătorii să nu se oprească și să joace la o intensitate normală tot meciul. Mă bucură faptul că am câștigat atât de clar. Acum așteptăm meciul cu Sepsi care este foarte important.

A fost gol (n.r. la ocazia lui Claudiu Belu), dar mai contează acum, la 8-0? Își dorea un gol, l-a dat, nu i l-a pus, se mai întâmplă, nu-i o problemă. Poate dă în alt meci.

Nu mă așteptam să fie 8-0, dar mă așteptam să câștigăm. Totuși văzusem că meciul cu Mioveni au pierdut cu 1-2, adică începuseră să-și revină”, a declarat Victor Angelescu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Ajunge Rapid în Conference League? 

„Nu putem să vorbim despre asta în momentul de față (n.r. despre calificarea în Conference League). E o luptă foarte strânsă cu Sepsi și Botoșani, cred că între noi trei se va da bătălia pentru locurile 7-8.

Mai întâi trebuie să terminăm pe un loc din primele două, ca să putem să avem șansa să jucăm acel baraj, apoi încă două meciuri, care vor fi foarte grele.

Sepsi este o echipă foarte bună, e una dintre cele mai bune echipe din play-out. Sigur va fi un meci foarte, foarte greu. Sper ca băieții să se monteze și să câștige.

Mă bucură (n.r. faptul că vin mulți suporteri la stadion). Cred că asta este cel mai important, să avem noi, în primul rând, stadionul plin, dar peste tot să se joace cu stadioanele pline, pentru că asta înseamnă fotbalul, e pentru suporteri.

Normal că mă bucură faptul că au veni, mă bucură că au văzut un meci frumos. Sunt sigur că va fi sold-out și cu Sepsi. Ne ajută, ei fiind al 12-lea jucător”, a mai spus Victor Angelescu.

Vine Dan Şucu să investească în Giuleşti? 

„Există discuții. Nu este nimic real. Când va fi real, dacă se va ajunge aici, vă vom anunța. Există discuții, vorbim. Am declarat că îmi doresc să vină, cred că și dânsul își dorește. În momentul în care se va concretiza ceva, vom anunța”, a încheiat Victor Angelescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel