Se aleg favoriții în USR. Drulă, strategul lui Barna la prezidențiale, dezvăluie pe cine susține în cursa pentru USR București
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Deputatul Cătălin Drulă și-a anunțat deja sprijinul pentru un candidat la șefia organizației USR București.

Cătălin Drulă, fostul strateg al lui Dan Barna în campania prezidențială, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj edificator:

”CLAUDIU NĂSUI pentru PREȘEDINTE USR BUCUREȘTI
Claudiu Nasui candidează în cursa internă pentru președinția filialei USR București.
Votul are loc sâmbătă, duminică și luni la sediul USR din Bd. Aviatorilor, nr. 9. Toți membrii USR din București pot vota.
L-am cunoscut pe Claudiu în 2016. Este inteligent, harnic și pasionat de politică.
Am deseori dezbateri de politici publice cu Claudiu și ieșim amândoi mai câștigați din ele. Discuțiile cu el sunt așa cum trebuie să fie dezbaterile care au valoare - neîncrâncenate și fără idei preconcepute.
Claudiu este un susținător al valorilor libertății, al politicilor economice eficiente pentru toți cetățenii, al înlăturării ipocriziei din giganticul aparat de stat care în loc să servească cetățenii, îi chinuie.
Suntem colegi în Camera Deputaților in 2016 și în Biroul Național al USR din 2017, am trecut prin sute de ședințe împreună.
Nu am dubii că ar fi un excelent lider pentru filiala USR din Capitală așa că îl susțin din toată inima” este indemnul lui Cătălin Drulă pentru membrii USR.

Deputatul își încheie postarea cu îndemnul ”Go, Claudiu!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel