Scrimă: Maria Udrea, locul 8 în proba de spadă la Europenele de la Dusseldorf
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Sportiva română Maria Udrea (CSA Steaua) a ocupat locul 8 în proba individuală de spadă, miercuri, la Campionatele Europene de scrimă de la Dusseldorf (Germania), după ce a fost învinsă în sferturile de finală de germanca Alexandra Ndolo, la o singură tuşă, cu 15-14.

În primul tur, Udrea a trecut de finlandeza Anna Salminen cu 15-13, în runda a doua a dispus de Katrina Smith Taylor (Marea Britanie), cu 15-9, iar în optimi a învins-o pe valoroasă spadasină italiană Rossella Fiamingo cu 15-11. Ana-Maria Popescu, campioană olimpică la Rio cu echipa, a fost învinsă în şaisprezecimi de Coraline Vitalis (Franţa), cu 14-13, şi s-a clasat pe 26, în timp ce Bianca Benea a pierdut în aceeaşi fază, la poloneza Ewa Trzebinska, scor 9-15, terminând pe poziţia a 30-a.

Greta Vereş s-a clasat pe locul 51. La sabie masculin, Florin Zalomir, care a revenit în activitate după ce o vreme a fost antrenorul lotului naţional, a ocupat locul 15, după ce a pierdut în optimi în faţa italianului Enrico Berre, cu 12-15. Iulian Teodosiu a ocupat locul 32, Alin Badea a terminat pe 33, iar Tiberiu Dolniceanu pe 39.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel