Scriitoarea Irina Binder: Poate că majoritatea celor care au huiduit la Coldplay nu sunt fani adevărați
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Agerpres, Twitter
Foto: Agerpres, Twitter
Scriitoarea Irina Binder a comentat scandalul legat de concertul Coldplay.

Scriitoarea Irina Binder spune că oamenii care l-au huiduit pe Babasha la concertul Coldplay "poate nu sunt fani adevărați".

"Suntem prea buni sau prea elevați ca să ascultăm manele, dar nu destul de buni și elevați încât să respectăm niște oameni, niște artiști, niște alegeri? Sau să acceptăm diversitatea? Coldplay ar fi putut introduce un moment de circ, de scamatorie sau orice moment artistic ar fi considerat ei în spectacolul lor.

Ai plătit bilet fără să știi ce vor cânta și ce momente inedite vor introduce în spectacol. Huiduielile, după umila mea părere, sunt pentru persoane care merită oprobiul public, nicidecum pentru un artist care cântă un gen muzical cu care nu rezonăm. Iar faptul că un artist cântă un gen muzical care nu ne place nu înseamnă că nu este un artist talentat.

Irina Binder: Nu au înțeles ce vor să transmită și să promoveze această trupă

Nici mie nu-mi plac multe lucruri, asta nu înseamnă că le detest și că nu pot coexista cu cei cărora le plac. Sunt curioasă dacă toți cei care au huiduit acel moment în care s-a cântat o manea, încep și huiduie și la nunți atunci când aud o manea...

Poate că majoritatea celor care au huiduit la Coldplay nu sunt fani adevărați sau cel puțin nu au înțeles ce vor să transmită și să promoveze această trupă... Fiindcă nu este doar despre muzică, ci despre mult mai mult", a scris Irina Binder pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel