Urmărește emisiunea live
Scopul și motivele "scenariului" Antena 3 la DNA
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
mihai-gadea
mihai-gadea

Jurnalistul Adrian Ursu a explicat, în cadrul emisiunii "Sinteza zilei", care ar fi scopul și motivele, care au determinat chemarea jurnaliștilor de la Antena 3 la DNA. 

Adrian Ursu a explicat: "Toată operațiunea a fost realizată pentru a prezenta un spectacol publicului larg cu cine mai e chemat pe acolo din când în când. E o chestiune foarte, foarte serioasă. În spatele regiei și scenariului e un plan cu un scop. Și planul, și scopul, astăzi, cred că s-au devoalat atât de clar încât până și Traian Băsescu a simțit nevoia să facă ceva. Adică să iasă din Cireșica și să facă ceva, trimițându-l pe Oprea să zică la televizor acele scuze inutile".

Ursu: "Băsescu, aranjatorul șef"

Jurnalistul a adăugat că "E un plan care vizează această încercare de a transforma Antena 3 într-o voce mută, dacă poate. În toți acești ani a fost singurului deranjament pentru Traian Băsescu. În rest, el a făcut aranjamente. Traian Băsescu este aranjorul șef. Singurul lucru care l-a deranjat din aranjamentele sale, din abuzurile sale, a fost opiniile exprimate la Antena 3".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel