SCM Râmnicu Vâlcea - CSM Bucureşti, derby ”Sold out”
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Fanii care doresc să vadă live meciul dintre SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti au o surpriză neplăcută.

Biletele pentru meciul de handbal feminin dintre echipele SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti s-au epuizat în mai puţin de 45 de minute de la punerea în vânzare, fanii echipei vâlcene care nu au mai prins loc în sală putând să urmărească partida în direct pe un ecran de dimensiuni mari ce va fi amplasat în centrul municipiului reşedinţă.

Tichetele, în valoare de 10 lei, au fost scoase la vânzare luni după-amiază, organizatorii punând la dispoziţia suporterilor echipei din Râmnicu Vâlcea doar 620 de bilete, deşi iniţial se vehiculase că vor fi 1.000. Acest lucru a generat nemulţumire printre fanii veniţi încă de dimineaţă la casele de bilete de la Sala Sporturilor Traian să prindă un loc în sală, pentru calmarea lor fiind nevoie de intervenţia jandarmilor.

Ecran uriaș în centru

Conducerea clubului vâlcean a anunţat încă de săptămâna trecută că, din cauza cererii foarte mari de bilete pentru meciul cu echipa din Bucureşti, va amplasa în centrul municipiului un ecran de dimensiuni mari, unde partida va putea fi urmărită în direct. Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea are o capacitate de aproape 3.100 de locuri, însă mare parte din locuri sunt ocupate de cei care au abonamente pentru meciurile echipei din Râmnicu Vâlcea.

Meciul dintre SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti, contând pentru etapa a 18-a a Ligii Florilor la handbal feminin, se joacă miercuri, începând cu ora 21:00, în Sala Sporturilor Traian. Echipa vâlceană este lidera clasamentului, cu punctaj maxim, în partida din tur, de la Bucureşti, elevele lui Florentin Pera câştigând cu 22-19.

Citește și:

Baschet masculin. Performanță pentru CSM CSU Oradea

Handbal feminin. Ultimele echipe calificate în optimile Cupei României

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel