Răsturnare de situaţie în cazul bătăuşilor din Braşov
Data publicării:
Autor: George Mihail Pârvan
WhatsApp
BATRAN BATUT IN BRASOV
BATRAN BATUT IN BRASOV
Procurorii au schimbat încadrarea în cazul celor cei doi tineri care au  bătut cu sălbăticie un bătrân, într-un pasaj din Braşov. Situaţia celor doi s-a agravat.

Cei doi tineri care au bătut un bătrân într-un pasaj din Braşov au parte de atenţie maximă, una pe măsura faptei lor. Procurorii de caz au cerut schimbarea încadrării juridice a celor doi. Faptele lor au fost catalogate, iniţial, din punct de vedere juridic, ca "lovire şi alte violenţe". Anchetatorii au stabilit că tinerii l-au agresat pe bătrânul Dumitru Neculai "prevăzând posibilitatea suprimării vieţii acestuia, pe care nu au urmărit-o, dar au acceptat-o".

[citeste si]

Tentativă de omor

Practic, fapta celor doi tineri a fost încadrată de procurori, în lumina noilor probe, la "tentativă de omor". Din data de 1 aprilie, inculpaţii sunt în stare de arest. Este vorba de un tânăr de 18 ani, din Botoşani, şi de un altul de 23 ani, din judeţul Buzău. Cei doi l-au lovit cu bestialitate, cu pumnii şi cu picioarele pe un bătrân de 66 ani, Dumitru Neculai, din judeţul Vrancea. Ambii sunt reţinuţi pentru o perioadă de 30 zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel