Schimbare neplăcută pentru Ozana Barabancea la "Te cunosc de undeva": A fost decizia producătorilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Ozana Barabancea
Sursa foto: Facebook Ozana Barabancea
Ozana Barabancea a trebuit să se conformeze noilor schimbări făcute de producătorii emisiunii "Te cunosc de undeva".

"Mă regăseam în acel rol, mă autovalidam"

 

"De 10 ani și aproximativ 18 sezoane sunt jurata la emisiunea transformărilor de la Antena 1 și mă simt bine în echipa emisiunii "Te cunosc de undeva". Noul sezon al emisiunii este foarte dinamic, plin de surprize, sunt doar jurat, nu mai sunt profesoară de canto, a fost decizia producătorilor.

Îmi e dor de rolul meu, să explic, să predau, mă simțeam bine. Mă regăseam în acel rol, mă autovalidam. Sunt reguli noi, formatul un pic diferit, e mai mult suspans. îmi lipsește că nu mai vorbește Ruli, poate se va reveni la asta. Mă bucur când mă așez pe scaun, îmi place ce văd, ce aud. Este o provocare cu multe travestiuri, sunt piese grele, unele greu de interpretat, unele mai puțin grele.

Pot să spun că "Te cunosc de undeva" este o școală pentru concurenți, pentru tinerii care vor să se lanseze și vor să lanseze ceva nou, și o revalidare a celor cu o carieră deja consacrată", a spus Ozana Barabancea pentru click.ro.

Vezi și: A scăpat-o. Ozana Barabancea, moment PENIBIL. S-au prăpădit de RÂS: "STOP! Zici că e războinicul de pe Metin2"

Citește și:

Pepe, după schimbarea de la ”Te cunosc de undeva!”: Ce bine că nu s-a întâmplat când eram eu

Reguli noi în cel mai nou sezon „Te cunosc de undeva!”, show ce va debuta sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1. Ajuns deja la majorat, transforming show-ul îşi va surprinde noua serie de de artişti #NăscuţiPentruSpectacol cu încă o premieră – la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat. 

Astfel, în fiecare dintre gale va exista posibilitatea ca un cuplu de concurenţi să nu afle piesa pe care trebuie să o pregătească pentru ediţia următoare, până la primele antrenamente. „Ce bine că nu s-a întâmplat când eram eu concurent. Îţi dai seama că asta implică un timp mult mai scurt de pregătire, deci un dezavantaj major!”, a mărturisit coprezentatorul transforming show-ului de la Antena 1, Pepe. 

Cum vor reacţiona concurenţii la auzul acestei veşti şi cine vor fi primii care vor avea parte de „tratamentul” preferenţial al ruletei, telespectatorii vor putea afla urmărind premiera celui de-al 18-lea sezon Te cunosc de undeva!, sâmbăta, de la 20:00, la Antena 1.

Opt cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan. 

Vezi și: Show de zile mari la Te Cunosc de Undeva: Alexa și Dima au fost câștigătorii primei ediții. ”Bravo, fascinant”

Emilian şi Wrs, puşi în mare dificultate încă din prima gală „Te cunosc de undeva!”: Nu am mai mâncat nimic toată ziua

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel