Schimbare la conducerea Bergenbier: Lucian Ghinea îl înlocuiește pe Jens Hoesel
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
lucian-ghinea-bergenbier
lucian-ghinea-bergenbier

Începând cu luna decembrie, Bergenbier va avea un nou preşedinte, Lucian Ghinea, financial controller în cadrul grupului Molson Coors Central Europe, din care face parte producătorul de bere, urmând să preia atribuțiile lui Jens Hoesel, al cărui mandat se încheie la sfârşitul lunii noiembrie.

Potrivit unui comunicat al Bergenbier, "Jens Hoesel îşi va încheia mandatul de preşedinte al companiei Bergenbier până la sfârşitul lunii noiembrie 2012. Odată cu încheierea mandatului de preşedinte, Jens Hoesel va părăsi şi grupul Molson Coors. Lucian Ghinea a fost desemnat noul preşedinte al companiei", informează Mediafax.

Jens Hoesel a fost numit în urmă cu un an și jumătate președinte al companiei Bergenbier, după ce în urmă cu doi ani a fost cooptat  în cadrul grupului StarBev (în prezent Molson Coors).

Cel care îi va succeda lui Jens Hoesel la conducerea Bergenbier, Lucian Ghinea, lucrează în cadrul grupului din care face parte compania de 12 ani, cu o pauză de un an şi jumătate în perioada 2008-2009, ultima funcție deținută fiind cea de Financial Controller.

Schimbarea de management va fi implementată până sfârşitul lunii noiembrie 2012, ea fiind de altfel așteptată după preluarea grupului de canadienii de la Molson Coors.

Bergenbier este unul dintre cei mai importanţi producători de bere de pe piaţa românească, activând în România din anul 1994. Compania operează în prezent o unitate de producţie la Ploieşti, iar echipa numără aproximativ 600 de angajaţi. Compania face parte din grupul canadian Molson Coors Brewing Company, unul dintre cei mai mari producători de bere din lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel