Scene revoltătoare într-un spital din Maramureș. Pacientă COVID căzută din pat, lăsată să zacă pe jos. VIDEO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Imagini revoltătoare au fost surprinse într-un spital din județul Maramureș.

Scene revoltătoare au fost surprinse în spitalul din Cavnic, județul Maramureș, iar imaginile au ajuns apoi în presa locală, transmite RealitateaPlus. Un bărbat încerca să filmeze saloanele spitalului pentru a arăta că acestea nu sunt echipate corespunzător. La un moment dat el dă peste o pacientă COVID care a căzut din pat. Aceasta este lăsată să zacă în salonul în care era internată. În imagini se vede cum pe secția respectivă nu este niciun cadru medical care să-i acorde ajutor femeii, iar pacienta nu pare că poate să se ridice singură.

"Pacienta căzută din pat. Doamna e căzuta din pat.", spune pacientul care a făcut publice imaginile.

La un moment dat el arată un telefon care se afla pe hol și spune că dacă un bolnav are nevoie de ceva trebuie să sune la 114 pentru a chema un cadru medical.

"Ăsta este al doilea pat. După cum arată, asta era pentru oxigen - ultima faza de a pleca. Acuma intrăm în salonul meu, în care  trebui să dorm acum, seara asta. Ăsta e salonul, chiuveta, masa, patul meu, alt pat liber, geamul. Singurul lucru ce e valabil e televizorul: ăsta e valabil, în rest, nimic.", a spus bărbatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel