Scenariu MACABRU. I-au găsit cadavrul cu excavatorul
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Cadavrul unei femei a fost căutat cu excavatorul în curtea unei case din județul Timiș. Iată ce au descoperit anchetatorii.

În localitatea Variaș, în Timiș, a avut loc o anchetă a polițiștilor criminaliști. Oamenii legii au căutat cadavrul unei femei dispărută de mai multe luni și au săpat cu un excavator în curtea casei. Femeia locuia cu doi fii, ambii cu probleme psihice, iar aceștia nu au anunțat dispariția. Potrivit ultimelor informații, polițiștii timișeni au descoperit cadavrul femeii în curtea casei.

Femeia avea 64 de ani și locuia împreună cu doi fii cu probleme psihice într-o casă din localitatea timișeană Variaș. Oamenii legii au intrat imediat la bănuieli în momentul în care și-au dat seama că dispariția nu a fost anunțată de cei doi copii ai bătrânei și au început o anchetă.

Miercuri seară, polițiștii de investigații criminale din Sânnicolau Mare au descins la imobilul în care locuia femeia și au început să sape în curtea casei pentru a găsi un posibil cadavru. Au luat în considerare o posibilă crimă, dar și faptul că femeia a murit, iar cei doi copii nu au anunțat autoritățile pentru a încasa pensia în numele ei.

Bănuielile oamenilor legii s-au adeverit. Ei au găsit cadavrul femeii de 64 de ani în curtea casei, în urma săpăturilor. Oamenii legii încearcă acum să afle cum a decedat femeia și cum a ajuns cadavrul acolo. Trupul neînsuflețit va fi transportat la institutul de medicină legală, iar în urma necropsiei va fi stabilită cauza decesului, potrivit Tion.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel