Iată meniul
Luni
Mic dejun: smoothie de banane cu lapte degresat
Prânz: dovleac fiert, 2 bucăți de carne macră la grătar și o farfurie cu fructe uscate.
Cina: salată de legume de diferite culori, piept de pui la cuptor fără piele și un ceai natural.
Marţi
Mic dejun: 2 felii pâine prăjită, cremă de brânză și o cană de lapte degresat.
Prânz: 1 ou fiert, o farfurie cu legume fierte și un fruct de sezon.
Cina: Legume la cuptor şi o cană cu ceai.
Citeşte şi Dietă cu rezultate miraculoase. Consumă această băutură în fiecare dimineaţă pe stomacul gol
Miercuri
Repetați același meniu ca luni.
Joi
Mic dejun: 2 bucăți mici de brânză degresată, o cană de lapte degresat.
Prânz: pui la cuptor cu spanac.
Cina: Omletă cu salată de roşii.
Vineri
Repetați meniul de marți.
Sâmbătă și duminică
În aceste zile, puteți alege orice fel de mâncare dintre cele menționate mai sus, putând amesteca în felul acesta diferite alimente.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- De ce scăpăm greu de burtă. Carmen Brumă: Poți să faci un milion de abdomene, nu se va vedea
- Horoscop 6 mai: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Discuții aprinse, în a doua zi de Paști, pentru o zodie. Îți fac rău!
- A doua zi de Paști. Ce trebuie să facă toți credincioșii în Lunea Albă din Săptămâna Luminată
- BANCUL ZILEI: Femeia cu inițiativă
- Klaus Iohannis, cu avionul de lux în SUA, pentru a-și lua "Oscarul de la Washington". Bogdan Chirieac arată cum puteau fi "salvați niște bani" - Foto
- Ciorbă de murături: Rețeta momentului. O vei prepara de mai multe ori
- Motivul primei vizite a Regelui Charles al III-lea în România. Camelia Csiki: Puțină lume știe. Este legată de o condiționare
- Chefi la cuțite: "Lovitură psihică" în echipa lui chef Alexandru Sautner
- Cea mai mare greșeală pe care o facem când ne rugăm. Preotul Adrian Agachi: E o scuză pe care o auzim foarte des nu doar la spovedanie, ci și în general
- Motorina ar putea să dispară din benzinării: "Este o scădere uriașă”