Scandalul, REAPRINS de noile înregistrări. ”Singura soluție, reluarea alegerilor!”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Avocatul lui Dan Tudorache, Mihai Drăgan, a făcut noi declarații în scandalul de la Sectorul 1. 

Niște înregistrări reaprind scandalul de la Sectorul 1.

Avocatul lui Dan Tudorache, Mihai Drăgan, a declarat, vineri dimineață, că „acest probe, înregistrări apărute în spațiul public, pe care vă mărturisesc că nici eu nu le cunoșteam, urmează a fi prezentate atât judecătorilor în procedările civile aflate în desfășurare, dar și procurorilor de la Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție”.

Discuție între două personaje-cheie

„Din punctul meu de vedere, o asemenea discuție între președintele și locțiilor Biroului Electoral de Circumscripție relevă exact susținerile pe care noi le-am avut până acum, respectiv că nicio procedură nu a fost respectată și că cele consemnate în procesele verbale nu au nicio legătură cu realitatea”, a mai spus Mihai Drăgan la România TV.

Vizavi de cele spuse pe înregistrare de o persoană care se presupune că ar fi judecătoare, avocatul îi dă dreptate: nu se poate verifica nimic. 

„Exact cum spune doamna judecător, dacă dumneaei e pe această înregistrare, nu poate verifica nimic pentru că nimic nu e sigilat, nimic nu e la locul lui, s-au găsit ștampile nu știu unde, voturi aruncate la coșuri de gunoi și într-un sac care avea cu totul și cu totul altă destinație”, a mai spus avocatul. 

În încheiere, Mihai Drăgan a precizat că „nu știu dacă s-a făcut intenționat sau neintenționat, dar singura soluție pentru a nu da o lovitură la temelie democrației este ca alegerile la Sectorul 1 să se reia.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel