Dopaj Simona Halep. Victor Ciutacu, reacție: Dedeman și Banca Transilvania solidarizează cu trișoarea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Victor Ciutacu a intervenit în scandalul dopajului Simonei Halep.

Jurnalistul Victor Ciutacu a afirmat că mai multe companii românești aleg să o susțină pe sportivă, în ciuda scandalului de dopaj. 

”Nike a tăiat-o de la bani pe Sharapova, Dedeman și Banca Transilvania se solidarizează cu trișoarea. Și d-aia suntem unde suntem. Corupții noștri sunt buni, ai lor să se ducă la pușcărie, adorăm descurcăreții, ne place întorsul de portofele, ne hrănim cu alba-neagra. Și înghițim vrăjeli cu operații de deviație de sept care nu mai lasă campioana să se desfășoare liberă pe teren”, a afirmat Victor Ciutacu într-o postare pe Facebook. 

Tatăl Simonei Halep, primul mesaj după ce tenismena a fost supendată pentru dopaj: "Am vorbit cu ea"

Stere Halep spune că este sigur că adevărul va ieși la lumină. Acesta spune că a discutat cu Simona Halep și starea ei este foarte bună, pentru că știe că nu a greșit.

"Ce putem să vedem... Vedem un lucru normal care se poate întâmpla oricui. Specialiștii vor constata. Trebuie răbdare și Dumnezeu va scoate la lumină adevărul. Noi suntem curați în suflet. Simona este curată. Niciodată n-a luat Simona Halep așa ceva. Puteți să întrebați pe oricine și antrenorii cu care a lucrat, Simona e unicată la așa ceva. Am stat de vorbă cu ea, mereu discutăm. Starea Simonei este foarte bună pentru că în suflet e curată. N-are de ce să se teamă," a spus Stere Halep pentru Antena 3. Vezi mai multe AICI

Federația Română de Tenis: "Este exclus dopajul voluntar"

Preşedintele interimar al Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a declarat  că exclude varianta unui dopaj voluntar în cazul jucătoarei Simona Halep, testată pozitiv la substanţa roxadustat. Citește mai multe AICI

Dopaj Simona Halep. Psihiatrul Gabriel Diaconu: Ce adunătură de jigodii, totuși...

Medicul psihiatru Gabriel Diaconu a reacționat la scandalul iscat de acuzația de dopaj ce o vizează pe Simona Halep, numărul 9 WTA.

”Ce adunătură de jigodii, totuși...

Se spune că succesul are o mie de tați, dar eșecul e copil din flori.

Scandalul de dopaj în care e prinsă Simona Halep a reușit o tristă performanță: i-a văzut scandând, la unison, pe diverși comentatori care altădată și-ar fi arătat cu degetul, unul altuia, defectele și lipsa caracterului. Mi-a roșit mie obrazul de câtă sfântă (sfântă?) indignare a răbufnit în presa românească pe marginea subiectului.

Aceiași oameni pronunțau languros, excitați, prenumele campioanei când a pus steagul României în panteonul performanței. De parcă ei, și nimeni altul, i-ar fi dat lapte de iapă din fragedă pruncie. De parcă ei, și nimeni altul, i-ar fi prăsit, și hărăzit, calea spre performanță. O țară ca România, care-a văzut cocoțați tot felul de pitpalaci în poziții cheie, că la Cultură, la Sport, la Educație, o țară în care NICĂIERI nu vezi să facă cineva ceva să investească în educația de sănătate a copiilor, ei bine o astfel de țară care-a fost binecuvântată cu o sportivă ca Halep face astăzi ce știe mai bine: își bate joc. Își bate joc digital. Își bate joc jurnalistic. Își bate joc cultural. Mai c-ai zice că au așteptat-o la colț.” Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel