Scandalul Diana - Silvestru Șoșoacă - scenariu de film. Bogdan Ficeac: Zici că râde lumea de tine dacă scrii așa ceva, dar apoi vezi că viața te depășește / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
foto Facebook
foto Facebook
Scenaristul Bogdan Ficeac a vorbit despre scandalul izbucnit între Diana și Silvestru Șoșoacă.

Bogdan Ficeac, scenaristul filmului „La Snagov“, a fost invitat la DC News, unde a făcut o paralelă între ceea ce se petrece într-un scenariu de film și ceea ce se petrece în realitatea de zi cu zi având ca studiu de caz scandalul izbucnit între Diana și Silvestru Șoșoacă.

„Când vorbim de scena politică avem senzația că filmele politice sunt filme serioase, dar când ne uităm ce e în realitate, la ce caterincă e ... . Când scrii un scenariu întotdeauna e o provocare să nu ți-o ia viața înainte. Zici că râde lumea de tine dacă scrii ceva, dar apoi vezi că viața te depășește și se produc lucruri mult mai grotești“, a spus Bogdan Ficeac.

„Era o sintagmă - Viața bate filmul“, a completat Val Vâlcu.

„Da, de multe ori se întâmplă lucruri la care te gândeai că erau prea trase de păr. Viața, din păcate pentru noi, devine o comedie la care mai râzi, mai plângi, dar nu prea înțelegi nimic“, a spus Bogdan Ficeac.

„Dar de ce să plângi la divorțul anului din politică (n.r. Silvestru și Diana Șoșoacă). S-a rupt un partid, s-au separat doi oameni. Strict ca analist, e pe bune?“, a întrebat Val Vâlcu.

„Eu cred că e pe bune, că la câte s-au spus acolo ar fi ... . Îi văd și pe ei (n.r. foarte hotărâți), chiar dacă mai există pe undeva câte o reticență, nu știu dacă pentru deschiderea unor porți de conciliere“, a zis Bogdan Ficeac.

„Nu i-ai vedea pe Mircea Radu sau pe Andreea Marin să facă o împăcare?“, a completat ironic Val Vâlcu.

„Mie mi se pare cam dificil, mai ales că două partide ar putea să facă mai mult decât unul singur.“, a replicat Bogdan Ficeac.

„Cu condiția să treacă pragul electoral, că altfel doi de 4 (n.r. procente) nu fac 8%.“, a zis Val Vâlcu.

„E posibil, că fiecare văd că își face o imagine și o notorietate extraordinară, plusă că mai apar și personaje care erau în umbră, care au spart partidul în două.“, a zis Bogdan Ficeac.

„Cu atât mai complexă intriga și cu atât mai emoționantă împăcarea“, a zis Val Vâlcu.

„Noi am zis ca filmul „La Snagov“ să fie mai cuprinzător și mai reprezentativ pentru o paletă mai largă de partide, nu doar pentru unele care depind de un cuplu prezidențiabil.“, a mai zis Bogdan Ficeac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel