Scandalul Cristiano Ronaldo la Manchester United divizează lotul Portugaliei la CM2022. Jucătorul trimis la antrenament în partea opusă de teren
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Cristiano Ronaldo
Facebook Cristiano Ronaldo
Un jurnalist al cotidianului Marca prezent în Qatar transmite despre tensiuni în lotul Portugaliei la CM 2022. Totul ar fi plecat din cauza declaraţiilor făcute de Cristiano Ronaldo la adresa antrenorului şi conducerii lui Manchester United. 

"Interviul exploziv al lui Cristiano Ronaldo a stricat liniștea în cantonamentul Portugaliei. În prima zi de antrenamente, haosul a domnit la Shahaniya Sports Center. O sută de jurnaliști din toată lumea au vrut să participe la evenimentele programate de Portugalia, dar unii dintre ei n-au reușit să intre. Cererea de acces trebuia completată cu minimum 24 de ore înainte.

Serviciul de securitate furnizat de către organizatorii Cupei Mondiale a fost depășit complet de numărul mare de reprezentanți media care voiau să intre în cantonament. Erau japonezi, englezi, spanioli, englezi și portughezi. A fost un fel de circ.

Unii jurnaliști portughezi au rămas în afara bazei de pregătire și au recunoscut evidența: “Totul se întâmplă din cauza lui Cristiano Ronaldo. Acel interviu...”. Alții au spus că atenția sporită acordată echipei lui Fernando Santos nu va fi de bun augur.

Bernardo Silva a apărut la conferința de presă, dar mai bine de jumătate dintre întrebări au fost despre Cristiano Ronaldo. Replica a fost: “Informațiile care vin din Anglia n-au nicio legătură cu echipa Portugaliei. Nu mă afectează pe mine, îl vizează pe Cristiano Ronaldo”.

 La antrenament, Cristiano Ronaldo a interacționat cel mai mult cu Pepe. Ulterior, Cristiano și Bruno Fernandes au fost împărțiți de Fernando Santos în cele trei sesiuni de antrenament, fiecare la câte un capăt de teren", a transmis jurnalistul de la Marca aflat în Qatar, conform Digisport.

Un acord pentru plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Man. United, cea mai bună soluție (sindicatul fotbaliștilor din Portugalia)

Cea mai bună soluţie pentru Cristiano Ronaldo, care a criticat sever clubul Manchester United şi antrenorul Erik ten Hag, în cadrul unui interviu exploziv, ar fi să ajungă la un acord pentru a părăsi gruparea engleză, a precizat sindicatul portughez al jucătorilor, citat de AFP.

"Eu cred că în aceste circumstanţe, un acord este cea mai bună cale de ieşire pentru ambele părţi. O ruptură a contractului îmi pare dificilă", a declarat preşedintele sindicatului jucătorilor, Joaquim Evangelista, într-o conferinţă de presă organizată de Liga portugheză la Porto, potrivit Agerpres.

"Sancţiunile disciplinare, dacă clubul alege această cale, nu vor rezolva nimic, întrucât Ronaldo are căile necesare pentru a se apăra", a adăugat acesta. "Cristiano este o persoană transparentă şi directă. El ştie ce vrea, iar cu el nu există jumătăţi de măsură. Poate nu este apreciat felul său de a fi, dar el a luat iniţiativă", a adăugat Evangelista.

Ce s-a întâmplat mai exact



Clubul Manchester United a anunţat vineri că va lua "măsuri adecvate" în urma interviului exploziv acordat de Cristiano Ronaldo ziaristului Piers Morgan, care a lăsat sub semnul întrebării viitorul fotbalistului la clubul englez.

În a doua parte a interviului de 90 de minute, difuzată joi seara de TalkTV, Ronaldo a declarat că nu îl respectă pe antrenorul lui United, Erik ten Hag, şi că mai mulţi oficiali ai clubului încearcă să-l forţeze să plece de pe Old Trafford. CITEŞTE AICI MAI MULTE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel