Scandalul cărnii de pasăre. Rețeaua Selgros a retras produsele Avicola
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Scandalul cărnii de pasăre cu salmonellași șoareci livrate populației ia amploare. Rețeaua Selgros a decis retragerea din magazine a tuturor cantităților de produse livrate de către Avicola Călărași, informează RTV. 

[caption id="attachment_383242" align="alignnone" width="640"] Foto:RTV[/caption]

"Această măsură a fost luată pentru a garanta tuturor clienţilor Selgros calitatea şi siguranţa alimentelor comercializate", precizează conducerea companiei Selgros Cash&Carry România. De asemenea, compania a decis stoparea oricăror livrări viitoare de marfă până la clarificarea situaţiei, informează un comunicat al companiei.

Decizia vine în urma referatului procurorilor DNA din care  reiese că mai mulți evazioniști au livrat carne de pui cu salmonela și chiar și cu șoareci vii și excremente ale acestora către mai multe magazine din Brăila, Brașov și Cluj. Magazinele din lanţul Selgros se numărau printre clienţii reţelei de evazionişti.

Angajații magazinelor au remarcat calitatea proastă a produselor, aceștia anunțând reprezentanții autorităților.

Dragoș Frumosu, președintele Federației Naționale a Sindicatelor din Industria Alimentară, a declarat, într-o intervenție telefonică pentru RTV,  că este vorba despre o acțiune criminală a celor care procedează în acest mod. Este o atitudine iresponsabilă. "O astfel de societate trebuie rasă de pe piața românească" a mai precizat Dragoș Frumosu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel