SCANDAL uriaș, după ce o clientă a scris o recenzie negativă despre un restaurant: "Băi, graso, ai mâncat și mâncarea lu' ăla cu care erai"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Clienta unui restaurant din Vaslui a fost făcută cu ou și cu oțet după ce a scris o recenzie negativă despre localul în care fusese. Patronul i-a trimis un mesaj jignitor.

"Ne-a amenințat cu bãtaia"

"Duminicã am ieșit la restaurant împreunã cu soțul meu și cu alte douã cunoștințe. Am primit meniul și am comandat micul dejun. Ochiurile care mi-au fost aduse nu au fost bine prãjite, dar nu i-am spus ospãtarului, am pus poza pe Instagram, ca o recenzie negativã. Probabil un prieten comun a vãzut poza și l-a anunțat pe patron. Dupã ce am terminat de mâncat, la ieșire, acesta m-a așteptat și a început sã-mi zicã sã ies afarã mai repede, sã nu mã mai vadã pe la terasa lui. Anterior, cu cinci minute înainte, ieșise si soțul meu afarã. L-a luat si pe el, cã cine sunt eu sã-i fac recenzii negative.

Și pe sot și pe mine ne-a amenințat cu bãtaia, era foarte agresiv. Eu aveam copilul în brate când am iesit, îmi era foarte fricã sã nu-mi dea una. Dupã ce am plecat de acolo, am primit un mesaj de la el, de pe pagina de facebook a restaurantului, în care am fost fãcutã în toate felurile. Mi-a zis cã mã va cãuta sã-mi bage recenzia în c*r. Acum vreau sã-i fac plângere și sã-l pun sã-si cearã scuze public. Am primit zeci de mesaje din partea mai multor clienți care mi-au spus cã la fel a procedat și cu ei. Nu e normalã atitudinea asta a lui, eu acum mã simt în pericol și nu sunt numai eu. Când greșești și primești o recenzie negativã trebuie sã-ți asumi responsabilitatea, sã cauți sã-ti îmbunãtãtești acel serviciu, nu sã ameninți și sã dai oamenii afarã”, a spus clienta jignitã pentru vremeanoua.ro.

"Fata asta e o nesimțitã. Posta recenzii negative pe facebook şi continua sã mãnânce. Ori nu îţi convine şi te ridici şi pleci, ori îţi convine şi termini de mâncat. Eu am martori, am filmãri cu ea cum mãnânca din farfuria ei, apoi mãnânca şi porţia soţului. Dacã mănânci, înseamnã cã a fost bun şi gustos, iar atunci care mai e rolul acelei recenzii negative? Sunt oameni care vor doar sã arunce cu noroi în imaginea altora, iar eu nu am acceptat aşa ceva. E adevãrat cã m-am certat cu ea la ieşire, am fãcut-o vacã şi grasã, apoi i-am trimis un mesaj în privat, dar n-am mai putut de nervi. Dacã va fi sã-mi cer scuze, o voi face fațã de tatãl ei pentru cã îl cunosc şi ştiu cât munceşte sã câştige un ban”, a declarat patronul restaurantului pentru sursa citată.

"Aceastã fatã a procedat la fel la o altã terasã"

"Ce m-a fãcut pe mine sã mã enervez foarte tare a fost faptul cã aceastã fatã a procedat la fel la o altã terasã din oraş. Persoane care o cunoşteau mi-au zis cã aşa face ea. Ceea ce nu mi se pare corect pentru cã noi stãm de dimineaţă pânã seara aici, 15 oameni, sã servim clienţii cât putem de bine. (...) S-a mai întâmplat o fazã asemãnãtoare cu soţia unui amic, dar ea mãcar a avut bun simţ şi a pus recenzia când a ajuns acasã. În schimb, fata asta a pus recenzia negativã şi apoi a continuat sã mãnânce. E uşor sã arunci cu noroi spre cineva, dar e mai greu sã-l cureţi. E adevãrat cã i-am scris un mesaj în particular, dar nu mai puteam de nervi. Când a vrut sã plece din restaurant, a trecut pe lângã mine. Putea sã-mi spun cã nu i-au plãcut ochiurile, cã au fost prea puţin prãjite. Nu, ea direct pe facebook, sã strice imaginea oamenilo”, a mai spus patronul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel