Scandal pe internet. SIMBOL național folosit cu ură de #Rezist
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Proteste Piata Victoriei
Proteste Piata Victoriei
Este scandal pe rețelele de socializare după protestul #Rezist de ieri, 12 mai.

Internauții au luat foc după ce în Piața Victoriei protestatarii #Rezist au pus cătușele logo-ului Centenarului, tocmai în anul în care România serbează 100 de ani de la Marea Unire!

„Recuzită de # rezistenți.

După acea mânuță-stas de culoare galbenă, cu îndemnul mobilizator "Toți pentru justiție", o nouă realizare de excepție, marca # rezist:

Logo-ul Centenarului Marii Uniri, "100 România, 1918-2018. Sărbătorim Împreună", batjocorit printr-o "realizare" artistică, din nou stas, imaginând nişte cătuşe în culorile tricolorului cu mesajul plin de spirit: "100 de ani în Penalistan?"

Poți să mai ai replică? Este clar cât de jos pot juca unii şi că mai mult de atât nu pot. Oricât de diferite ne-ar fi opiniile sau convingerile, sunt lucruri a căror trimitere în derizoriu echivalează cu un sacrilegiu”, a scris pe pagina personală de Facebook, utilizatorul Cosmin Marian.

„Am înnebunit de tot?” ori „S-a trecut la botjocorirea Centenarului Marii Uniri” au fost doar câteva din celelalte reacții dure care au împânzit internetul după protestul de ieri #Rezist din fața Guvernului.

Foto Centenar ”arestat”:

(w670) Proteste P

Amintim că ieri seară, aproximativ 5.000 de oameni s-au strâns să protesteze împotriva PSD și a Guvernului în Piața Victoriei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel