Data actualizării:
Data publicării:

Scandal între Mugur Ciuvică și Bogdan Chirieac pe tema azilelor! „Stenogramele pot fi niște vrăjeli!” / „Nu îmi vine să cred că spuneți așa ceva!” / video

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
Ciuvică și Chirieac
Ciuvică și Chirieac
A fost scandal între Mugur Ciuvică și Bogdan Chirieac, în direct, la DC News și DC News TV!

Totul a pornit de la subiectul cu azilele groazei. Mugur Ciuvică a spus că una este să apară niște stenograme în care aflăm că X îi zice lui Y că l-a bătut pe Z și alta este să vedem dovezile cu aceste presupuse fapte. El spune că ar fi trebuit să avem dovezi clare privind „tortura, foametea și bătaia” până la această oră.

Bogdan Chirieac are altă părere, motiv pentru care a urmat un schimb de replici. Analistul politic a spus că nu are nevoie de alte dovezi decât ce s-a dat în presă. Bogdan Chirieac crede că este real ce scrie în referatul procurorilor privind azilele groazei. „Sunt în dezacord total cu Mugur Ciuvică în legătură cu acest subiect!”, a zis analistul politic.

„Sunt două chestii diferite. O chestie absolut reală, dar care n-ar fi provocat cutremur, așa cum s-a întâmplat, este că sunt groaznice condițiile din azile. Asta știe toată lumea. Adică sunt mâncare proastă, murdărie, oameni neîngrijiți, mucegai, gândaci, personal nespecializat etc. Este o mare problemă.

A doua chestiune, care ține strict de propaganda #Rezist, cu ceva sprijin prin referatul procurorilor, cu stenogramele, este partea cu tortura, bătaia și înfometarea. Partea aceasta de propagandă a creat cutremurul. Titlurile erau: „oameni bătuți, torturați, înfometați în azilele groazei”. 

A trecut ceva timp de atunci. În afară de niște stenograme, avem vreo dovadă?! Eu mă uit, cu mari semne de întrebare, la orice stenogramă. Am văzut sute de stenograme prelucrate și modificate care n-au legătură cu audio. În afară de stenograme, ce avem?! N-a apărut nicio expertiză medico-legală care să vorbească despre tortură. De ce nu a apărut? Pentru că nu cred că au existat lucrurile astea. Partea cu bătaia, tortura, înfometarea a fost propagandă #Rezist pentru a inflama lumea”, a zis Mugur Ciuvică la DC News și DC News TV, în emisiunea „Miercurea Neagră”.

„Nu îmi vine să cred că spuneți așa ceva! Stenogramele nu v-au convins?!”, a zis Bogdan Chirieac.

Mugur Ciuvică a zis că nu crede în stenograme pentru că „pot fi niște vrăjeli”. El a zis că vrea dovezi clare.

„Dacă îi spun Dianei Tache că l-am bătut pe Chirieac de l-am învinețit, nu mă bagă nimeni la pușcărie pentru această stenogramă. Vă ia pe dumneavoastră, vă duce la INML, vă face o expertiză, vă vede bătut și nenorocit și atunci mă ia pe mine și mă bagă la pușcărie. Pentru simplul fapt că eu vorbesc cu Diana Tache și îi spun ei că l-am bătut pe Chirieac, nu intru la pușcărie. Condițiile din unele azile din România sunt groaznice, în schimb, partea cu tortura, bătaia și înfometarea este propagandă gen #Rezist. Dacă nu îmi aduceți, până săptămâna viitoare, dovezi cu privire la bătăi și înfometare, stați pe jos în timpul emisiunii”, a continuat Mugur Ciuvică.

„Sunt oripilat de modul în care priviți această tragedie. Nu înțeleg ce vă determină să spuneți asemenea lucruri. Eu nu am de unde să aduc dovezi din moment ce nu fac eu ancheta. Pentru mine însă acele stenograme sunt perfect credibile. Vom ruga public Parchetul General să dea, în cazul aplicării torturii, stenograma audio”, a zis Bogdan Chirieac. 

Mugur Ciuvică a spus că Parchetul General trebuie să vină cu „probe”, nu cu discuții „audio” între angajații azilelor.

Vedeți mai multe aici:

Youtube video image

VEZI ȘI: REFERAT procurori DIICOT cu azilele groazei: Sunt una singură cu 28 de nebuni... Unul m-a f...t în gură... că nu i-am dat cafea, l-am omorât cu bătaia - https://www.dcnews.ro/referat-procurori-diicot-cu-azilele-groazei-sunt-una-singura-cu-28-de-nebuni-unul-m-a-f-t-in-gura-ca-nu-i-am-dat-cafea-l-am-omorat-cu-bataia_922073.html

VEZI ȘI: Preotul Paul Iulius Negoiță îi atrage atenția Gabrielei Firea în scandalul cu Vasile Bănescu - https://www.dcnews.ro/preotul-paul-iulius-negoita-ii-atrage-atentia-gabrielei-firea-in-scandalul-cu-vasile-banescu_922373.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel