SCANDAL în SUA. Jill Biden, pusă la ZID de un articol. Val de REACȚII: "Las-o baltă!". Clinton şi Obama, TRANȘANTE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
SUA, în cea mai gravă criză din anii 1930 până în prezent. Biden va prezenta un plan de relansare de 1.900 de miliarde de dolari / Foto Agerpres
SUA, în cea mai gravă criză din anii 1930 până în prezent. Biden va prezenta un plan de relansare de 1.900 de miliarde de dolari / Foto Agerpres
Jill Biden, soția noului președinte ale Americii, Joe Biden, a fost aspru criticată. Iată de la ce a pornit totul. 

Jill Biden a fost atacată dur într-un editorial Wall Street Journal (WSJ) care o îndeamnă să nu se mai prezinte drept ”Dr Jill Biden”.

Mai exact, eseistul Joseph Epstein a susținut în editorialul denunţat drept ”sexist” de către alte personalităţi democrate că nu există niciun motiv să-ţi pui înaintea numelui titlul de doctor, și că "în ştiinţele sociale, să te numeşti doctor este considerat meschin", iar titlul se pune doar dacă ești medic. În plus, acesta a adăugat că titlul de doctor al lui Jill Biden ”sună fals” şi ”un pic comic”, citează CNN.

Hillary Clinton şi Michelle Obama au sărit

EI bine, opinia sa a lansat un val de critici, iar printre cele care au sărit în apărarea noii prime doamne sau fost chiar fostele prime doamne ale SUA, Hillary Clinton şi Michelle Obama.

"Numele său este Dr Jill Biden, las-o baltă!", a scris Hillary Clinton pe Twitter.

"Prea adesea, succesele noastre provoacă scepticism, chiar derâdere", a scris și Michelle Obama, pe Instagram.

Soţul Kamalei Harris, replică FERMĂ

Jill Biden şi-a obţinut doctoratul la Universitatea din Delaware în 2007, pe când era în vârstă de 50 de ani, o perioadă în care, potrivit lui Joseph Epstein, prestigiul doctoratelor era ”diminuat de erodarea seriozităţii şi relaxarea criteriilor în învăţământul universitar”.

”Dr. Biden şi-a obţinut diplomele printr-o muncă asiduă şi mulţumită determinării sale absolute.. Acest articol n-ar fi fost scris niciodată despre un bărbat”, critică, Doug Emhoff, soţul Kamalei Harris.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel