Data publicării:

Scandal în fața DNA. Un bărbat și-a vărsat benzină pe el

Autor: Covrig Roxana | Categorie: Stiri
WhatsApp
Screen Shot 2013-10-31 at 12.24.01 PM
Screen Shot 2013-10-31 at 12.24.01 PM

Un bărbat a amenințat că își va da foc în fața Direcției Naționale Anticorupție, dacă nu vine un procuror să vorbească cu el. 

Bărbatul a spus că a recurs la gestul extrem de a-și vărsa benzină pe el pentru că, după ce a descoperit mai multe nereguli și a depus sesizări, a fost bătut în plină stradă și Poliția nu a intervenit. În cele din urmă, a fost primit de un procuror la DNA.

Protestatarul a povestit că atunci când a început să facă sesizări în ceea ce priveşte aceste nereguli, atât el, cât şi familia lui au primit nenumărate ameninţări. Mai mult, bărbatul a fost şi agresat fizic de mai mulţi indivizi.

"M-au bătut pe stradă în faţa unui bar. După ce m-au bătut mi-au spus 'din partea lui Cristina Manicea'. Aseară am fost căutat de trei maşini de oameni. Mă caută pe mine şi pe familia mea. Era ordin dat de Cristina Manicea. Poliţia din Snagov e a Cristinei Manicea şi nu ia măsuri. Am vorbit despre afacerile lor cu gunoaie. Am făcut reclamaţie la minister. M-au bătut şi mi-au spus că 'dacă mai pronunţi numele de Cristina Manicea o să venim după tine'. Au venit seri întregi. Ne e frică. Oamenii sunt mafioţi. Mi-au transmis mesaj că mă bagă în căruţ. Am familie. Ne e frică să mai ieşim din casă. Cristina Manicea e membru al Consiliului Judeţean Ilfov. Am fost agresat pentru că am avut curaj să spun unde aruncau ei gunoiul, în zona Ciolpani, pe un câmp. Când le dă foc e un miros insuportabil. Clanul Manicea are foarte mulţi bani şi nimeni nu le face nimic", a spus bărbatul, potrivit România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel