Scandal în Arad. O tânără i-a dat alteia cu parul în cap, apoi a mers la Poliție
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O tânără din Arad i-a dat alteia cu parul în cap, iar apoi a mers la Poliția și s-a plâns că a fost victima unei agresiuni.

Caz halucinant în Arad. O tânără a intrat în casa alteia, i-a dat un par în cap, după care a mers la Poliție să reclame că a fost victima unei agresiuni, relatează Mediafax.

Jandarmii arădeni au fost chemați să intervină miercuri la o adresă din municipiul Arad, unde a fost raportat un scandal între două femei. Cea care a sunat la 112 a fost victima. Ea le-a povestit jandarmilor că o femeie de aproximativ 24 de ani a intrat peste ea și a început să o lovească în zona capului, cu o bucată de lemn. La rândul ei, victima în vârsta de 23 de ani, a răspuns atacului cu un obiect contondent, lovind-o în zona picioarelor. Jandarmii au pornit pe urma agresoarei și au găsit-o la sediul Poliției din Arad. După încheierea conflictului, aceasta a plecat spre sediul Poliției cu intenția de a depune plângere.

În consecință, jandarmii au întocmit pe numele tinerei acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, pentru loviri și alte violențe și violare de domiciliu. Tinerele au refuzat să fie transportate la spital.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel