SCANDAL. Gabriela Vrânceanu Firea vs. Klaus Iohannis, luni, la CNCD
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Scandalul dintre Gabriela Vrânceanu Firea, purtătorul de cuvânt al campaniei electorale a PSD și Klaus Iohannis ia o nouă turnură. 

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării va dezbate, luni, afirmaţiile făcute de senatorul PSD, Gabriela Firea, purtătorul de cuvânt al candidatului PSD la prezidenţiale. 

Gabriela Firea a susţinut, marţi, într-o conferinţă de presă la sediul PSD, că premierul Victor Ponta "este un foarte bun familist, ceea ce din nefericire pentru el, Klaus Iohannis nu are această calitate".

Citește și: Gabriela Vrânceanu Firea, prima reacție după atacul la adresa lui Klaus Iohannis

Vicepreședintele PNL Iași, Alexandru Muraru, a sesizat, joi, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării cu privire la declarațiile senatorului PSD Gabriela Vrânceanu Firea la adresa lui Klaus Iohanni

Acesta a solicitat CNCD "sancțiunea maximă care coroborează amenda contravențională în cuantum de 100.000 RON, obligarea senatorului PSD să publice și să difuzeze, în mass-media (presă scrisă, audio și video), un rezumat al hotărârii prin care se constată săvârșirea contravenției, precum și solicitarea de scuze publice într-un cadru similar celui în care s-a produs fapta".

Citește și: PNL, Gabriela Vrânceanu Firea: CNCD, sesizat cu privire la declarația senatorului PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel