Scandal centre vaccinare. Ciuvică: Ludovic Întâiul a tăiat descentralizarea
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 14 ian, 00:06
Sursa foto: Pixabay
Mugur Ciuvică a reacționat la declarațiile senatorului Adrian Wiener referitoare la scandalul legat de centrele vaccinare și descentralizarea fiscală.

"A fost această discuţie amplă despre cine trebuie să plătească centrele de vaccinare sau amenajarea lor şi cine nu. Nu am să duc discuţia în zona aia, dar autorităţile locale au responsabilitatea legală de a se implica în sănătatea publică. Marile primării, din păcate, au făcut-o marginal până acum. Bugetul sistemului de sănătate din România... doar 1% este ponderea bugetelor locale. Eu cred că descentralizarea fiscală, decizională trebuie să fie un proces la care să luptăm cu toţii, oamenii politici", a declarat Adrian Wiener, la Antena 3.

"Aşa a început în septembrie, exact cum spune domnul Wiener, şi, după o lună - două, au spus gata cu descentralizarea şi domnul prim-ministru Ludovic Întâiul a tăiat descentralizarea şi a băgat centralizarea, de a închis toate şcolile din ţară. Asta s-a întâmplat acum câteva luni, nu acum 100 de ani. Nu ministrul Educaţiei a închis atunci şcolile", a fost reacția lui Mugur Ciuvică.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro