Saveta Bogdan, luată în vizor de colegii de breaslă: ”Am foarte mulți dușmani. Îi rog să nu mai aibă grija mea”
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 05 iul 2022, 16:12
WhatsApp
foto Facebook
foto Facebook
Saveta Bogdan a vorbit în exclusivitate  despre dușmanii pe care îi are în domeniul muzical, dar și despre prieteniile care au rezistat în timp. 

Saveta Bogdan a vorbit în exclusivitate pentru Spectacola despre dușmanii pe care îi are în domeniul muzical, dar și despre prieteniile care au rezistat în timp.

Saveta Bogdan este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară de la noi din țară. Solista se poate mândri cu o carieră impresionantă de 60 de ani de activitate în spate, care au adus-o în topul artiștilor celor mai ceruți la evenimentele private. Dacă fanii se bucură să o vadă mereu pe scenă, în exclusivitate pentru Spectacola, Saveta Bogdan a mărturisit faptul că există câțiva colegi din domeniu care nu sunt la fel de entuziasmați pentru succesul ei.

„Am avut Festivalul Național Saveta Bogdan pe 18 iunie, ediția a patra, și știu că am avut foarte mulți dușmani, au fost invidioși toți, dar eu iert, îi iert. Am simțit după telefoanele care s-au dat, după vorbele care se spuneau. E vorba de colegi, au scris urât pe Facebook, pe mine nu mă deranjează, să scrie cât de urât vor ei. Înseamnă că sunt o persoană importantă dacă fac asta, au o temere de mine și înseamnă că n-au ajuns la sufletul omului și atunci caută ă mă sape pe mine, să mai iasă și ei de la naftalină, să mai vorbească lumea și de ei. Eu nu am vorbit pe nimeni de rău niciodată și nici nu o să vorbesc. Am foarte mulți dușmani și chestia asta ne deranjează, pentru că nu le fac niciun rău.”, a spus Saveta Bogdan în exclusivitate pentru Spectacola.

Saveta Bogdan susține că are foarte mulți dușmani

Chiar dacă am rugat-o pe artistă să ne dea numele celor care o vorbesc de rău, aceasta a spus că sunt prea mulți invidioși și nu ar ști să îi spună exact pe toți.

„Nu vreau să dau nume, pentru că sunt prea mulți (râde) și s-ar supăra unii pe alții, că am vorbit numai de unii. Dar am foarte mulți și îi rog să trăiască, să fie sănătoși și să mă vadă că rezist și că sunt tot pe primul loc, așa cum mă consideră ei. Ei așa spun, că doar eu sunt la televizor, că nu mai încape nimeni de mine. Păi dacă mă cheamă, de ce să nu mă duc, m-au chemat și astăzi și m-am sculat la ora 4, păi ei de ce nu se scoală? Eu îl rog pe Dumnezeu să le dea ocupație, să nu mai aibă grija mea.”, a mai mărturisit cântăreața.

Citește continuarea pe Spectacola.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?